reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Słuchajta-jadę kiwa bez MEGO Malza-BO on
chory(cztajcie:walczy o życie...)
Poza tym.....tak mnie wk.......:realmad:
Podałam ognisku do sypialni jogurt-uważaj mówię,bo już otwarty...No nie zdążyłam dojść do kuchni-"Coooooo Tyyyyy otworzyłas jogurt!!!!! Wchodzę A tam cała ściana;pół łóżka;cala pościel;narzuta I ten Baran:angry::angry::angry: mój M. W tym zasranym jogurcie:wściekła/y::wściekła/y::mad::o:o:o
Hahahaha [emoji3] kochana oni tak juz maja, ze bez nas jak bez reki, nie ogarniaja zycia[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Słuchajta-jadę kiwa bez MEGO Malza-BO on
chory(cztajcie:walczy o życie...)
Poza tym.....tak mnie wk.......:realmad:
Podałam ognisku do sypialni jogurt-uważaj mówię,bo już otwarty...No nie zdążyłam dojść do kuchni-"Coooooo Tyyyyy otworzyłas jogurt!!!!! Wchodzę A tam cała ściana;pół łóżka;cala pościel;narzuta I ten Baran:angry::angry::angry: mój M. W tym zasranym jogurcie:wściekła/y::wściekła/y::mad::o:o:o

Hej Kobiety, mój to panikarz, do tego szybko traci nerwy ale jakoś trzeba żyć. ;) na szczęście ogarnia dom, sprząta, pierze i prasuje, tak więc ma szczęście. :p
Zbliża mi się okres, czyli transfer tuż tuż. Jestem zwarta i gotowa ale zaczynam się też bać.
Zaczynam mieć też wątpliwości czy transfer na własnym cyklu, to dobry pomysł.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kobiety, mój to panikarz, do tego szybko traci nerwy ale jakoś trzeba żyć. ;) na szczęście ogarnia dom, sprząta, pierze i prasuje, tak więc ma szczęście. :p
Zbliża mi się okres, czyli transfer tuż tuż. Jestem zwarta i gotowa ale zaczynam się też bać.

Zazdroszczę ! Mój jak już zdobędzie sie na wytarcie naczyń to oczekuje wielkiej pochwały .

Kochana jak nie sprobojesz to sie nie przekonasz :) moze wlasnie na naturalnym bez problemu zaskoczysz, jak @waleczna :D

Kochana jak nie sprobojesz to sie nie przekonasz :) moze wlasnie na naturalnym bez problemu zaskoczysz, jak @waleczna :D
Wiem, wiem. Ale zaczynam się zastanawiać, kalkulować. ;)

Wracając do histerki, lekarz był zaskoczony, że rodziłam naturalnie, bo moja szyjka jest bardzo zasklepiona (to moje słowa, on użył innego ale sens ten sam). Jestem zaskoczona, bo moja córka to była ogromna jak na moje standardy, gdyż ważyła 4280. Tak więc moje pytanie do tych, które rodziły, jak Wy macie? Muszę zagadać gina czy ma to jakieś znaczenie.

reklama
Dziewczyny czy będąc we wczesnej ciąży mialyscie problem z tak jakby zapaleniem dziąseł tzn uczucie opuchnięcia i jakby ktoś wam wrzątkiem je Polal:/ nie do wytrzymania co mogę zrobić tzn co użyć poza myciem zębów, w buzi mam pismak krwi:(

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde moze Cie jakies zapalenie okostnej zlapalo:( plukaj rumiankiem

Do góry