reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Hahahaha [emoji3] kochana oni tak juz maja, ze bez nas jak bez reki, nie ogarniaja zycia[emoji16]Słuchajta-jadę kiwa bez MEGO Malza-BO on
chory(cztajcie:walczy o życie...)
Poza tym.....tak mnie wk.......
Podałam ognisku do sypialni jogurt-uważaj mówię,bo już otwarty...No nie zdążyłam dojść do kuchni-"Coooooo Tyyyyy otworzyłas jogurt!!!!! Wchodzę A tam cała ściana;pół łóżka;cala pościel;narzuta I ten Baran mój M. W tym zasranym jogurcie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
KaIno
Słuchajta-jadę kiwa bez MEGO Malza-BO on
chory(cztajcie:walczy o życie...)
Poza tym.....tak mnie wk.......
Podałam ognisku do sypialni jogurt-uważaj mówię,bo już otwarty...No nie zdążyłam dojść do kuchni-"Coooooo Tyyyyy otworzyłas jogurt!!!!! Wchodzę A tam cała ściana;pół łóżka;cala pościel;narzuta I ten Baran mój M. W tym zasranym jogurcie
KaIno
@Murawa no bo te nasze m@łże to takie siermiegi - a w chorobie ( 36.8 goraczki) ooojjjj tragedia
Moj się dziś uderzył w paluszek i dzwoni „ przyjedź szybko mnie opatrzec, tak mnie boli krew tryska nic nie będę mógł robić ze dwa dni „ ( SMS pisać moze) już wiem xe mam przechlapane
Justin87
Hej Kobiety, mój to panikarz, do tego szybko traci nerwy ale jakoś trzeba żyć. na szczęście ogarnia dom, sprząta, pierze i prasuje, tak więc ma szczęście.
Zbliża mi się okres, czyli transfer tuż tuż. Jestem zwarta i gotowa ale zaczynam się też bać.
Zaczynam mieć też wątpliwości czy transfer na własnym cyklu, to dobry pomysł.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zbliża mi się okres, czyli transfer tuż tuż. Jestem zwarta i gotowa ale zaczynam się też bać.
KaIno
Zazdroszczę ! Mój jak już zdobędzie sie na wytarcie naczyń to oczekuje wielkiej pochwały .Hej Kobiety, mój to panikarz, do tego szybko traci nerwy ale jakoś trzeba żyć. na szczęście ogarnia dom, sprząta, pierze i prasuje, tak więc ma szczęście.
Justin87
To ze mną nie miałby lekko. Oferuję przyjazd męża do mnie celem resocjalizacji. ;-)Zazdroszczę ! Mój jak już zdobędzie sie na wytarcie naczyń to oczekuje wielkiej pochwały .
dżoasia
Kochana jak nie sprobojesz to sie nie przekonasz moze wlasnie na naturalnym bez problemu zaskoczysz, jak @walecznaHej Kobiety, mój to panikarz, do tego szybko traci nerwy ale jakoś trzeba żyć. na szczęście ogarnia dom, sprząta, pierze i prasuje, tak więc ma szczęście.
Justin87
Wiem, wiem. Ale zaczynam się zastanawiać, kalkulować.Kochana jak nie sprobojesz to sie nie przekonasz moze wlasnie na naturalnym bez problemu zaskoczysz, jak @waleczna
Wracając do histerki, lekarz był zaskoczony, że rodziłam naturalnie, bo moja szyjka jest bardzo zasklepiona (to moje słowa, on użył innego ale sens ten sam). Jestem zaskoczona, bo moja córka to była ogromna jak na moje standardy, gdyż ważyła 4280. Tak więc moje pytanie do tych, które rodziły, jak Wy macie? Muszę zagadać gina czy ma to jakieś znaczenie.
reklama
misis188
Kurde moze Cie jakies zapalenie okostnej zlapalo plukaj rumiankiemDziewczyny czy będąc we wczesnej ciąży mialyscie problem z tak jakby zapaleniem dziąseł tzn uczucie opuchnięcia i jakby ktoś wam wrzątkiem je Polal:/ nie do wytrzymania co mogę zrobić tzn co użyć poza myciem zębów, w buzi mam pismak krwi
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: