reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No wiadomo, że ech się zdarza ale mogłabyś się dowiedzieć co było jego przyczyną :)
Ale zrobisz jak uważasz, ja moich w sumie też nie badałam...

Ja po prostu staram się iść ta droga, która mi wskazuje lekarz, bo ma doświadczenie i pewnie tonę takich przypadków. Oczywiście czytam dużo i wyczytuje, ale uważam ze to lekarz jest od tego żeby podjąć decyzje co i jak robimy dalej. Stram się nie budować w głowie innych scenariuszy bo bym ześwirowała.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po prostu staram się iść ta droga, która mi wskazuje lekarz, bo ma doświadczenie i pewnie tonę takich przypadków. Oczywiście czytam dużo i wyczytuje, ale uważam ze to lekarz jest od tego żeby podjąć decyzje co i jak robimy dalej. Stram się nie budować w głowie innych scenariuszy bo bym ześwirowała.

Asiu - i ja chce żeby się to naturalnie stało wiec nawet jakbym chciała to nie będzie możliwości ;)

;)
6eed96e0679abc47e39022574080e8e1.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry