reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie, cały czas są bo czekam na poronienie, na usg widać. Nie będę robić bo ufam lekarzowi, a on mówi ze się po prostu taki pech zdarza czasem, również naturalnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wiadomo, że ech się zdarza ale mogłabyś się dowiedzieć co było jego przyczyną :)
Ale zrobisz jak uważasz, ja moich w sumie też nie badałam...

Witajcie wszystkie forumowiczki:) Podczytuje Was od dawna, myślałam, że lada moment dołączę do Was, jednak życie kolejny raz daje mi lekcję pokory. W skrócie - mój mąż ma azoospermię, jest po operacji żpn, ostatnio przeszedł biopsję cienkoigłową, z którą wiązaliśmy ogromne nadzieje, jednak w badaniu doraźnym nie znaleziono żadnego żywego plemnika (hormony i genetyka w normie). Szukam pocieszenia- czy może jest ktoś, kto miał podobny problem, a jednak udało się znaleźć żywe plemniki po przebadaniu pobranej tkanki lub m-tese??
Trzymam kciuki, za każdą z Was, za każdą pozytywną betę!!! kiedy pokazujecie swoje piękne okrągłe brzuszki lub zdjęcia pociech, naprawdę wraca wiara, że obecna medycyna działa cuda...na swój cud też może kiedyś się doczekam:)

reklama
Witajcie wszystkie forumowiczki:) Podczytuje Was od dawna, myślałam, że lada moment dołączę do Was, jednak życie kolejny raz daje mi lekcję pokory. W skrócie - mój mąż ma azoospermię, jest po operacji żpn, ostatnio przeszedł biopsję cienkoigłową, z którą wiązaliśmy ogromne nadzieje, jednak w badaniu doraźnym nie znaleziono żadnego żywego plemnika (hormony i genetyka w normie). Szukam pocieszenia- czy może jest ktoś, kto miał podobny problem, a jednak udało się znaleźć żywe plemniki po przebadaniu pobranej tkanki lub m-tese??
Trzymam kciuki, za każdą z Was, za każdą pozytywną betę!!! kiedy pokazujecie swoje piękne okrągłe brzuszki lub zdjęcia pociech, naprawdę wraca wiara, że obecna medycyna działa cuda...na swój cud też może kiedyś się doczekam:)
Witamy u nas :) Zostań z nami jeśli chcesz, z nami raźniej :D
Expertką od poprawy męskich żołnierzyków jest @tamiza :D może Ci podpowie jaki wycisk swojemu lubemu dawała :D

Do góry