reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zylwia kciuki zacisniete za Lenkę :) Niech się grzecznie zachowuje na badaniu :)
@anuska130 kciuki za wizytę i od razu po powrocie relację poprosimy :)
@Malinka1989 bety do nieba!!
@tamiza obstawiam przy takich kreskach bliźniaki [emoji14]
@PaulinkaP leć i Ty dzisiaj już na tą betę bo i tak tylko to Ci w głowie a jak ma wyjść to już powinnaś coś widzieć po wyniku :*
Dołączam się, powodzenia [emoji10]

Gosiu a Ty jak się czujesz? Nie zlapalas żadnego cholerstwa? Piękna pogoda dziś u nas więc ok 11 pakuje dzieci i idę łazić

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Narazie odpukac nic mnie nie zlapalo ;) a juz tylko 3 dni cukierkow i koniec terapi i powolutku bede przymierzac sie do najazdu na Invicte i zabrania moich maluchow ;)
tak pogoda super tez chyba gdzies sie przejde po sniadanku i dawce cukierkow. Hmm tylko dla mnie taka pogoda tez nie jest najlepsza taki przeskok z 0 do 10 st i zaraz wszyscy beda sie rozbierac i hrychac dookoloa :( a ja dalej bede musiala uwazac :p

Chyba troche sie boje, jutro na 10.15 transfer, a mnie dalej jajniki po punkcji bola. Nie wiem, dzwonic do nich i to zglosic czy do jutra przeczekać. W zasadzie tyle wytrzymałam, to i do jutra dotrwam, ale jak mi transferu nie zrobią, to ja juz sie boje.

Ja po pierwszej punkcji zgłosiłam przed transferem że mnie bardzoooo brzuch boli. Dr zrobił usg i odwołał transfer (mega jajniki i woda w brzuchu). Miałam czas żeby dojść do siebie. Pamiętaj że ciąża napędza hiperkę i wtedy może się to skończyć szpitalem a nawet utratą ciąży. Więc nie ma co ukrywać. Jajniki mogą Cię boleć po punkcji, to normalne, ale lepiej to sprawdzić.

Narazie odpukac nic mnie nie zlapalo ;) a juz tylko 3 dni cukierkow i koniec terapi i powolutku bede przymierzac sie do najazdu na Invicte i zabrania moich maluchow ;)
tak pogoda super tez chyba gdzies sie przejde po sniadanku i dawce cukierkow. Hmm tylko dla mnie taka pogoda tez nie jest najlepsza taki przeskok z 0 do 10 st i zaraz wszyscy beda sie rozbierac i hrychac dookoloa :( a ja dalej bede musiala uwazac :p
To prawda. Ale na dziś zapowiadają aż 17 na pulsie- tzn moja aplikacja tak mówi haha.

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

A to nasza Laura tak na 80% powiedziała że dziewczynka..miłego dnia wszystkim życzę odezwę się jak będę w domu. @tamiza gratuluję

Załączniki

• _20180404_092422.JPG
    _20180404_092422.JPG
    520,4 KB · Wyświetleń: 105
@encka86 A Ty co tak siedzisz cicho w krzaczorach ? :) jak się czujecie? Opowiadaj :)
Hehe dziekuje ze pytasz - czujemy sie dobrze, codziennie Was czytamy - dziś właśnie wizyta o 15 - mam nadzieje że w końcu moja „kinder niespodzianka” pokaże co ma miedzy nogami - przecież nie bedzie sie chować tyle matce :p - dziś mamy 19t + 2 dc wiec licze że w końcu sie uda :)

reklama
Do góry