AAAAAAAAAAAA ❤❤❤❤Dziewczyny, czy ja dobrze widzę?
reklama
Tysiek777
Fanka BB :)
Dołączam się, powodzenia [emoji10]@zylwia kciuki zacisniete za Lenkę Niech się grzecznie zachowuje na badaniu
@anuska130 kciuki za wizytę i od razu po powrocie relację poprosimy
@Malinka1989 bety do nieba!!
@tamiza obstawiam przy takich kreskach bliźniaki [emoji14]
@PaulinkaP leć i Ty dzisiaj już na tą betę bo i tak tylko to Ci w głowie a jak ma wyjść to już powinnaś coś widzieć po wyniku :*
gosia321
Narazie odpukac nic mnie nie zlapalo a juz tylko 3 dni cukierkow i koniec terapi i powolutku bede przymierzac sie do najazdu na Invicte i zabrania moich maluchowGosiu a Ty jak się czujesz? Nie zlapalas żadnego cholerstwa? Piękna pogoda dziś u nas więc ok 11 pakuje dzieci i idę łazić
[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
tak pogoda super tez chyba gdzies sie przejde po sniadanku i dawce cukierkow. Hmm tylko dla mnie taka pogoda tez nie jest najlepsza taki przeskok z 0 do 10 st i zaraz wszyscy beda sie rozbierac i hrychac dookoloa a ja dalej bede musiala uwazac
Chyba troche sie boje, jutro na 10.15 transfer, a mnie dalej jajniki po punkcji bola. Nie wiem, dzwonic do nich i to zglosic czy do jutra przeczekać. W zasadzie tyle wytrzymałam, to i do jutra dotrwam, ale jak mi transferu nie zrobią, to ja juz sie boje.
Ja po pierwszej punkcji zgłosiłam przed transferem że mnie bardzoooo brzuch boli. Dr zrobił usg i odwołał transfer (mega jajniki i woda w brzuchu). Miałam czas żeby dojść do siebie. Pamiętaj że ciąża napędza hiperkę i wtedy może się to skończyć szpitalem a nawet utratą ciąży. Więc nie ma co ukrywać. Jajniki mogą Cię boleć po punkcji, to normalne, ale lepiej to sprawdzić.
anetka303
To prawda. Ale na dziś zapowiadają aż 17 na pulsie- tzn moja aplikacja tak mówi haha.Narazie odpukac nic mnie nie zlapalo a juz tylko 3 dni cukierkow i koniec terapi i powolutku bede przymierzac sie do najazdu na Invicte i zabrania moich maluchow
tak pogoda super tez chyba gdzies sie przejde po sniadanku i dawce cukierkow. Hmm tylko dla mnie taka pogoda tez nie jest najlepsza taki przeskok z 0 do 10 st i zaraz wszyscy beda sie rozbierac i hrychac dookoloa a ja dalej bede musiala uwazac
[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Doris30:-)
encka86
Hehe dziekuje ze pytasz - czujemy sie dobrze, codziennie Was czytamy - dziś właśnie wizyta o 15 - mam nadzieje że w końcu moja „kinder niespodzianka” pokaże co ma miedzy nogami - przecież nie bedzie sie chować tyle matce - dziś mamy 19t + 2 dc wiec licze że w końcu sie uda@encka86 A Ty co tak siedzisz cicho w krzaczorach ? jak się czujecie? Opowiadaj
encka86
Leć na betę - ja miałam 5 dniową blastkę i już w 6dpt wyszła pozytywna beta a dziś już mam 19t +2 dcMyślisz zs już wyjdzie w 7dniu kurde boję sis tam jechać obiecałam mężowi zs dopiero jutro zrobię i nie wiem
reklama
Dziękuję modlę się aby mój naturalny cud trwał , kocham już go najmocniej na świecie ❤Świetnie gratuluję
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Podziel się: