reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zylwia kciuki zacisniete za Lenkę :) Niech się grzecznie zachowuje na badaniu :)
@anuska130 kciuki za wizytę i od razu po powrocie relację poprosimy :)
@Malinka1989 bety do nieba!!
@tamiza obstawiam przy takich kreskach bliźniaki [emoji14]
@PaulinkaP leć i Ty dzisiaj już na tą betę bo i tak tylko to Ci w głowie a jak ma wyjść to już powinnaś coś widzieć po wyniku :*
Dołączam się, powodzenia [emoji10]

Gosiu a Ty jak się czujesz? Nie zlapalas żadnego cholerstwa? Piękna pogoda dziś u nas więc ok 11 pakuje dzieci i idę łazić

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Narazie odpukac nic mnie nie zlapalo ;) a juz tylko 3 dni cukierkow i koniec terapi i powolutku bede przymierzac sie do najazdu na Invicte i zabrania moich maluchow ;)
tak pogoda super tez chyba gdzies sie przejde po sniadanku i dawce cukierkow. Hmm tylko dla mnie taka pogoda tez nie jest najlepsza taki przeskok z 0 do 10 st i zaraz wszyscy beda sie rozbierac i hrychac dookoloa :( a ja dalej bede musiala uwazac :p

Chyba troche sie boje, jutro na 10.15 transfer, a mnie dalej jajniki po punkcji bola. Nie wiem, dzwonic do nich i to zglosic czy do jutra przeczekać. W zasadzie tyle wytrzymałam, to i do jutra dotrwam, ale jak mi transferu nie zrobią, to ja juz sie boje.

Ja po pierwszej punkcji zgłosiłam przed transferem że mnie bardzoooo brzuch boli. Dr zrobił usg i odwołał transfer (mega jajniki i woda w brzuchu). Miałam czas żeby dojść do siebie. Pamiętaj że ciąża napędza hiperkę i wtedy może się to skończyć szpitalem a nawet utratą ciąży. Więc nie ma co ukrywać. Jajniki mogą Cię boleć po punkcji, to normalne, ale lepiej to sprawdzić.

Narazie odpukac nic mnie nie zlapalo ;) a juz tylko 3 dni cukierkow i koniec terapi i powolutku bede przymierzac sie do najazdu na Invicte i zabrania moich maluchow ;)
tak pogoda super tez chyba gdzies sie przejde po sniadanku i dawce cukierkow. Hmm tylko dla mnie taka pogoda tez nie jest najlepsza taki przeskok z 0 do 10 st i zaraz wszyscy beda sie rozbierac i hrychac dookoloa :( a ja dalej bede musiala uwazac :p
To prawda. Ale na dziś zapowiadają aż 17 na pulsie- tzn moja aplikacja tak mówi haha.

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

A to nasza Laura tak na 80% powiedziała że dziewczynka..miłego dnia wszystkim życzę odezwę się jak będę w domu. @tamiza gratuluję

Załączniki

• _20180404_092422.JPG
    _20180404_092422.JPG
    520,4 KB · Wyświetleń: 106
@encka86 A Ty co tak siedzisz cicho w krzaczorach ? :) jak się czujecie? Opowiadaj :)
Hehe dziekuje ze pytasz - czujemy sie dobrze, codziennie Was czytamy - dziś właśnie wizyta o 15 - mam nadzieje że w końcu moja „kinder niespodzianka” pokaże co ma miedzy nogami - przecież nie bedzie sie chować tyle matce :p - dziś mamy 19t + 2 dc wiec licze że w końcu sie uda :)

reklama
Do góry