reklama
Malinka u mnie tak tak było... 8dpt zrobiłam rano i nic nie było a 9dpt zrobiłam wieczorem samym chyba po 18stej i tak wyglądałhej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Malinka1989
Zaangażowana w BB
A jesteś w ciąży? bo jeszcze dobrze nie ogarniam kto jest przepraszamMalinka u mnie tak tak było... 8dpt zrobiłam rano i nic nie było a 9dpt zrobiłam wieczorem samym chyba po 18stej i tak wyglądał
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
mmileczkaa
Zaciekawiona BB
Mój też tak wyglądał 9dpt i teraz jestem w 10 tygodniu leć na betę, myślę, że wynik będzie ładny
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Jutro pójdę, bo tylko do 10 pobierają krew, za długo spałam ... oby było dobrze, pojawiła się u mnie jakaś nadzieja i jeszcze wyszły mi żyłki na cyckachMój też tak wyglądał 9dpt i teraz jestem w 10 tygodniu leć na betę, myślę, że wynik będzie ładny
izabella87
Fanka BB :)
Dzięki za info, tak się podpytuję, bo w porównaniu z Wami to ja tak naprawdę mało wiem. a jesteście skarbnicą wiedzy.
Fajnie, że Wam się udało i tak medycyna pomogła.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cena tego badania jest tak duża... szok..
zaczynam coraz częściej myśleć o nasieniu dawcy, boje się ze te koszta mnie zabija
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
RedHotChiliPepper28
piękna krecha! ja w 7dpt miałam cień cienia Leć na betę :-)
Załączniki
misis188
Lec na betę a nie katuj sie sikancami kochanahej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?
reklama
Oczywiście już 5miesiac ❤ pod serduszkiem noszę córeczkę Lenke❤ leć na bete:*A jesteś w ciąży? bo jeszcze dobrze nie ogarniam kto jest przepraszam
Podziel się: