reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ile masz lat, czy wiek jest wskazaniem? Czyli zbadali Ci zarodki i było wiadomo ze Ola i Piotrek będą zdrowi i Ci podali je?
Czyli rozumiem ze jak ja bym to PGS zrobiła to pewnie by wyszło ze komorka jest wadliwa i ze wyjdzie puste jajo płodowe?
Tak to działa?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W tym roku kończę 30 także wiek tu nie grał roli. Do transferu doszło dopiero jak znałam wyniki i z duzym prawdopodobieństwem można było stwierdzić że maluszki zdrowe. Nie było oczywiście gwarancji że dojdzie do implantacji itd. Nie wiem szczerze mówiąc czy w Twoim wypadku takie badanie coś by zmienilo. Bardzo prawdopodobne, ze już byś wiedziała że są wady genetyczne ale raczej nie to że będzie puste jajo. Pogadaj z lekarzem, może to jakieś wyjście.

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

Nie ważne jaki to miesiąc, wazne ze jest miesiacem milosci [emoji1]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Miłujmy się!!! (Te które akurat mogą i nie są po transferze)
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] - za wszystkie!!!

W tym roku kończę 30 także wiek tu nie grał roli. Do transferu doszło dopiero jak znałam wyniki i z duzym prawdopodobieństwem można było stwierdzić że maluszki zdrowe. Nie było oczywiście gwarancji że dojdzie do implantacji itd. Nie wiem szczerze mówiąc czy w Twoim wypadku takie badanie coś by zmienilo. Bardzo prawdopodobne, ze już byś wiedziała że są wady genetyczne ale raczej nie to że będzie puste jajo. Pogadaj z lekarzem, może to jakieś wyjście.

Dzięki za info, tak się podpytuję, bo w porównaniu z Wami to ja tak naprawdę mało wiem. ;) ;) a jesteście skarbnicą wiedzy.
Fajnie, że Wam się udało i tak medycyna pomogła.

@Doris30:-) ✊✊ za maluszka !! Niech zdrowo rośnie ❤ fotkę poprosimy:)
@Summer88 ✊✊ za maluszka !! Niech ładnie da się pomierzyc i niech wszystko będzie w najlepszym porządku :)
@NadziejaJest ✊✊ za jajca !! Niech się pięknie zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę ! ✊✊❤❤

@dżoasia ..jezeli siedzisz już w labo ( coś tak czuje ) to kciuki ✊✊✊✊ ❤ wierzymy , że będzie dobrze !!

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :* :)

Kalendarz skopiowalam z tel z soboty bo od świąt siedzę u mamy aż do jutra i jutro też tak skopiuje bo nie wzięłam kompa :D A jak będzie trzeba kogoś dopisać to dopisze na spokojnie już w czwartek :)
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Powodzenia laseczki
U zaciskam mocno kciuki za wszystkie bety ktore sie szykuja w tym tygodniu ❤❤

Dzięki za info, tak się podpytuję, bo w porównaniu z Wami to ja tak naprawdę mało wiem. ;) ;) a jesteście skarbnicą wiedzy.
Fajnie, że Wam się udało i tak medycyna pomogła.

Ojej ja też niewiele wiem w porównaniu z niektórymi dziewczynami [emoji5]
Udało się, w 200%. Bywały momenty kiedy myślałam że nigdy nie będzie dane mi być matką, na szczęście się myliłam i moja wymarzona dwojka właśnie rozrabia i gryzie szczebelki w lozeczkach [emoji23]

u nas lekarz powiedział, że puste jajo wynika z wad genetycznych zarodka, że był aż tak uszkodzony, że sie nie rowinął, więc może pgd by coś dało..

u nas lekarz powiedział, że puste jajo wynika z wad genetycznych zarodka, że był aż tak uszkodzony, że sie nie rowinął, więc może pgd by coś dało..

Ach te puste jaja..... ;(
Mam nadzieję, że u mnie to pierwszy i ostatni raz chociaż wiadomo wiek już poważny - 35 lat i to wszystko utrudnia.

Kochane powodzenia dzisiaj;),
Ja dzisiaj miałam nie przesłana noc Masakra ból podbrzusza , i kregoslupa i z 2 razy majtki musiałam zmieniac bo tak mokro miałam , na aplikatorze na szczęście czysto w sensie bez krwi, miłego dnia smigam leki wziąć i śniadanko zjeść bo mega głodna jestem

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry