Tysiek777
Fanka BB :)
Nie ważne jaki to miesiąc, wazne ze jest miesiacem milosci [emoji1]Ooo widzisz a miesiąca to już nie zmieniłam
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ważne jaki to miesiąc, wazne ze jest miesiacem milosci [emoji1]Ooo widzisz a miesiąca to już nie zmieniłam
W tym roku kończę 30 także wiek tu nie grał roli. Do transferu doszło dopiero jak znałam wyniki i z duzym prawdopodobieństwem można było stwierdzić że maluszki zdrowe. Nie było oczywiście gwarancji że dojdzie do implantacji itd. Nie wiem szczerze mówiąc czy w Twoim wypadku takie badanie coś by zmienilo. Bardzo prawdopodobne, ze już byś wiedziała że są wady genetyczne ale raczej nie to że będzie puste jajo. Pogadaj z lekarzem, może to jakieś wyjście.A ile masz lat, czy wiek jest wskazaniem? Czyli zbadali Ci zarodki i było wiadomo ze Ola i Piotrek będą zdrowi i Ci podali je?
Czyli rozumiem ze jak ja bym to PGS zrobiła to pewnie by wyszło ze komorka jest wadliwa i ze wyjdzie puste jajo płodowe?
Tak to działa?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ważne jaki to miesiąc, wazne ze jest miesiacem milosci [emoji1]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
W tym roku kończę 30 także wiek tu nie grał roli. Do transferu doszło dopiero jak znałam wyniki i z duzym prawdopodobieństwem można było stwierdzić że maluszki zdrowe. Nie było oczywiście gwarancji że dojdzie do implantacji itd. Nie wiem szczerze mówiąc czy w Twoim wypadku takie badanie coś by zmienilo. Bardzo prawdopodobne, ze już byś wiedziała że są wady genetyczne ale raczej nie to że będzie puste jajo. Pogadaj z lekarzem, może to jakieś wyjście.
[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Powodzenia laseczki@Doris30:-) za maluszka !! Niech zdrowo rośnie ❤ fotkę poprosimy
@Summer88 za maluszka !! Niech ładnie da się pomierzyc i niech wszystko będzie w najlepszym porządku ❤
@NadziejaJest za jajca !! Niech się pięknie zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę ! ❤❤
@dżoasia ..jezeli siedzisz już w labo ( coś tak czuje ) to kciuki ❤ wierzymy , że będzie dobrze !!
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :*
Kalendarz skopiowalam z tel z soboty bo od świąt siedzę u mamy aż do jutra i jutro też tak skopiuje bo nie wzięłam kompa A jak będzie trzeba kogoś dopisać to dopisze na spokojnie już w czwartek
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ojej ja też niewiele wiem w porównaniu z niektórymi dziewczynami [emoji5]Dzięki za info, tak się podpytuję, bo w porównaniu z Wami to ja tak naprawdę mało wiem. a jesteście skarbnicą wiedzy.
Fajnie, że Wam się udało i tak medycyna pomogła.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
u nas lekarz powiedział, że puste jajo wynika z wad genetycznych zarodka, że był aż tak uszkodzony, że sie nie rowinął, więc może pgd by coś dało..W tym roku kończę 30 także wiek tu nie grał roli. Do transferu doszło dopiero jak znałam wyniki i z duzym prawdopodobieństwem można było stwierdzić że maluszki zdrowe. Nie było oczywiście gwarancji że dojdzie do implantacji itd. Nie wiem szczerze mówiąc czy w Twoim wypadku takie badanie coś by zmienilo. Bardzo prawdopodobne, ze już byś wiedziała że są wady genetyczne ale raczej nie to że będzie puste jajo. Pogadaj z lekarzem, może to jakieś wyjście.
[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
u nas lekarz powiedział, że puste jajo wynika z wad genetycznych zarodka, że był aż tak uszkodzony, że sie nie rowinął, więc może pgd by coś dało..