reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ile masz lat, czy wiek jest wskazaniem? Czyli zbadali Ci zarodki i było wiadomo ze Ola i Piotrek będą zdrowi i Ci podali je?
Czyli rozumiem ze jak ja bym to PGS zrobiła to pewnie by wyszło ze komorka jest wadliwa i ze wyjdzie puste jajo płodowe?
Tak to działa?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W tym roku kończę 30 także wiek tu nie grał roli. Do transferu doszło dopiero jak znałam wyniki i z duzym prawdopodobieństwem można było stwierdzić że maluszki zdrowe. Nie było oczywiście gwarancji że dojdzie do implantacji itd. Nie wiem szczerze mówiąc czy w Twoim wypadku takie badanie coś by zmienilo. Bardzo prawdopodobne, ze już byś wiedziała że są wady genetyczne ale raczej nie to że będzie puste jajo. Pogadaj z lekarzem, może to jakieś wyjście.

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

Nie ważne jaki to miesiąc, wazne ze jest miesiacem milosci [emoji1]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Miłujmy się!!! (Te które akurat mogą i nie są po transferze)
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] - za wszystkie!!!

W tym roku kończę 30 także wiek tu nie grał roli. Do transferu doszło dopiero jak znałam wyniki i z duzym prawdopodobieństwem można było stwierdzić że maluszki zdrowe. Nie było oczywiście gwarancji że dojdzie do implantacji itd. Nie wiem szczerze mówiąc czy w Twoim wypadku takie badanie coś by zmienilo. Bardzo prawdopodobne, ze już byś wiedziała że są wady genetyczne ale raczej nie to że będzie puste jajo. Pogadaj z lekarzem, może to jakieś wyjście.

Dzięki za info, tak się podpytuję, bo w porównaniu z Wami to ja tak naprawdę mało wiem. ;) ;) a jesteście skarbnicą wiedzy.
Fajnie, że Wam się udało i tak medycyna pomogła.

@Doris30:-) ✊✊ za maluszka !! Niech zdrowo rośnie ❤ fotkę poprosimy:)
@Summer88 ✊✊ za maluszka !! Niech ładnie da się pomierzyc i niech wszystko będzie w najlepszym porządku :)
@NadziejaJest ✊✊ za jajca !! Niech się pięknie zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę ! ✊✊❤❤

@dżoasia ..jezeli siedzisz już w labo ( coś tak czuje ) to kciuki ✊✊✊✊ ❤ wierzymy , że będzie dobrze !!

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :* :)

Kalendarz skopiowalam z tel z soboty bo od świąt siedzę u mamy aż do jutra i jutro też tak skopiuje bo nie wzięłam kompa :D A jak będzie trzeba kogoś dopisać to dopisze na spokojnie już w czwartek :)
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Powodzenia laseczki
U zaciskam mocno kciuki za wszystkie bety ktore sie szykuja w tym tygodniu ❤❤

Dzięki za info, tak się podpytuję, bo w porównaniu z Wami to ja tak naprawdę mało wiem. ;) ;) a jesteście skarbnicą wiedzy.
Fajnie, że Wam się udało i tak medycyna pomogła.

Ojej ja też niewiele wiem w porównaniu z niektórymi dziewczynami [emoji5]
Udało się, w 200%. Bywały momenty kiedy myślałam że nigdy nie będzie dane mi być matką, na szczęście się myliłam i moja wymarzona dwojka właśnie rozrabia i gryzie szczebelki w lozeczkach [emoji23]

u nas lekarz powiedział, że puste jajo wynika z wad genetycznych zarodka, że był aż tak uszkodzony, że sie nie rowinął, więc może pgd by coś dało..

u nas lekarz powiedział, że puste jajo wynika z wad genetycznych zarodka, że był aż tak uszkodzony, że sie nie rowinął, więc może pgd by coś dało..

Ach te puste jaja..... ;(
Mam nadzieję, że u mnie to pierwszy i ostatni raz chociaż wiadomo wiek już poważny - 35 lat i to wszystko utrudnia.

Kochane powodzenia dzisiaj;),
Ja dzisiaj miałam nie przesłana noc Masakra ból podbrzusza , i kregoslupa i z 2 razy majtki musiałam zmieniac bo tak mokro miałam , na aplikatorze na szczęście czysto w sensie bez krwi, miłego dnia smigam leki wziąć i śniadanko zjeść bo mega głodna jestem

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry