reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Hej! Mam do sprzedania plastry chłodzące Fertil Mate 4 opakowania po 32 sztuki któraś chętna?
redferrari
redferrari
W święta byliśmy u rodziny a tam mnóstwo dzieci na lewo i prawo mój A spietrał, że nasze też takie będzie niegrzeczne se myślę chyba w tatusia jeśli już najpierw to musi być - nie mogę się już doczekać wizyty przed stymulacją
Malinka1989
Zaangażowana w BB
hej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?
Never give up
@redferrari a kiedy teraz masz wizytę?W święta byliśmy u rodziny a tam mnóstwo dzieci na lewo i prawo mój A spietrał, że nasze też takie będzie niegrzeczne se myślę chyba w tatusia jeśli już najpierw to musi być - nie mogę się już doczekać wizyty przed stymulacją
Niech się nie stresuje za wczasu... Wasze na bank będą dla Was najgrzeczniejsze
Leć na betę najbardziej pewna!hej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Never give up
Leć na betę!hej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?
Nawet najmniejszy cień cienia na teście zwiastuje ciążę!!!
Tysiek777
Jak nie byla z porannego i w dodatku stosunkowo wczesnie to moze byc blada. Ale ogolna zasada jest taka ze jesli jest nawet cien drugiej, to powinno juz oznaczac ciaze. Jak chcesz mozesz wstawic zdjecie krech.hej. 10 dpt, wlasnie zrobilam test, cała się trzęsę. Jest jakas druga kreska, ale bardzo bardzo blada. Co to może oznaczać? Nie był to mój pierwszy oddany mocz dzisiaj, więc może to mój błąd. Co o tym myśleć?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
redferrari
13.04 czyli jeszcze ponad tydzień...@redferrari a kiedy teraz masz wizytę?
Niech się nie stresuje za wczasu... Wasze na bank będą dla Was najgrzeczniejsze
Podziel się: