Ja tez odlozylam gluten.... I naturalsik ❤❤Mam. Tzn nie mam celiakii ale nietolerancja z krwi mi wyszla. Zawsze to olewalam bo nie mialam dolegliwosci zadnych.
Ale skoro dwa transfery nie wyszly to odlozylam gluten gdyby to miala byc przyczyna...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anetka303
Fanka BB :)
To pewnie swoja drogą [emoji1]Super że masz tak dobrze zorganizowany czas wydaje mi się ze przede wszystkim szczęście jakie płynie z macierzyństwa dla Ciebie daje Ci tyle spokoju :*
[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Po punkcji, wyciagnelam z bagażnika koszyczek i poszlam na szybko jajka poświęcić, takie moje koscielne minimum wielkanocne. M. nie byl za bardzo z tego zadowolony, ale poszedl ramie w ramie. Teraz troche odespalam. A tak ogólnie to pobrali 6 komórek i w czwartek powrót po dwa dzieciątka.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze woda święcona na brzuch poleciała. Będzie dobrze!!! ))
Ja też się nadstawiałam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jaki czas temu odstawilas?Ja tez odlozylam gluten.... I naturalsik [emoji173][emoji173]
Od listopada....schudlam ok 4kg chyba przez to...A jaki czas temu odstawilas?
Dziewczyny ja to nie wiem albo juz sobie wmawiam albo jest cos na rzeczy wyobraźcie sobie ze wczoraj bolał mnie kręgosłup i brzuch dzisiaj tylko lekko brzuch i od rana podbija na wymioty co nie zjem to mnie podbija zgaga tylko chwile dzisiaj byla nie wiem co jest grane i tak niedobrze caly dzień może ten mój łobuz sie tam dobrze wgryzl mam taką nadzieję
Hm. No to ja dopiero ze 3 tyg nie jem...Od listopada....schudlam ok 4kg chyba przez to...
Jeszcze nabial powinnam odstawic ale nabial plus gluten i juz niewiele do jedzenia zostaje...
reklama
Raczej nie wskazane powoduje skurcze macicyPrzypomnijcie mi proszę jedną rzecz, a jak to jest z seksem miedzy punkcją a transferem? Dozwolone? Zabronione?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: