reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry kochane ja już w drodze do białego; ) jestem spokojniutka bardzo dobrze sie spało po relanium dzisiaj rano też już wzięłam i nospe i magnez i relanium ;) taką spokojniutka jestem mam nadzieje ze ten maluszek zostanie na całe 9 miesięcy; ) o 9 przyttol do bazy
Trzymam kciuki kochana. To Twoj czas ✊❤️

Dziewczyny
Czy któraś z Was brała może takie leki jak " PROVERA"
Strasznie mnie brzuch boli odkąd je biorę I tak się zastanawiam czy to normalne... :(

A na jakie wyniki ma wpływ branie DHEA? I w jakich dawkach najlepiej?

Wiesz co u mnie glownie poprawil się wynik Fsh . Miałam bardzo wysoki jak kobieta po menopauzie , zaczęłam to brać i po 4 miesiącach spadło do normalnej normy .amh z 0.01 skoczyło na 0.02 nie wiele ale zawsze coś . W takim przypadku każdy skok się liczy nawet ten najmniejszy . Mi lekarz kazał to brać 3 x dziennie i tak tez biore . Ogolnie czuje się lepiej bo wcześniej chodziłam jakaś znerwicowana i ciagle bym spała teraz mam więcej energii.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak myślisz ?? Ten powiedział ze kwalifikuje się żeby moc mieć refundowane wiec zrozumiałam to tak , xe jeśli się należy to „ łaski „ nie robią ze wypiszą zniżkę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co kojarzę to amh musi być minimum 0,45 albo 0,7- dokładnie nie pamiętam. Ważne że dał :)

reklama
Do góry