Dziekuje przyda sie w koncu to zdrowko moze jak troche sie ociepli znikna te infekcje .Ale na początku ciekawy wątek poruszylas. Zdrowia!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje przyda sie w koncu to zdrowko moze jak troche sie ociepli znikna te infekcje .Ale na początku ciekawy wątek poruszylas. Zdrowia!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dhea biore już z pół roku . Napewno ma wpływ ... ja zauważyłam to po wynikach .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daria przestań się drnerwować. Jesteś w CIĄŻY. Beta ładna a plamienia ma prawie każda dziewczyn.Biorę 3x3 dopochwowo 3x3 podjezyk , nospe magnez itd No i 3x1 estrofem .... jestem w pracy ale w sumie siedzę ciagle .... jutro sprawdzam betę i wszystko .... tak się boje
Trzymam kciuki kochana. To Twoj czasDzień dobry kochane ja już w drodze do białego; ) jestem spokojniutka bardzo dobrze sie spało po relanium dzisiaj rano też już wzięłam i nospe i magnez i relanium taką spokojniutka jestem mam nadzieje ze ten maluszek zostanie na całe 9 miesięcy; ) o 9 przyttol do bazy
A na jakie wyniki ma wpływ branie DHEA? I w jakich dawkach najlepiej?
Tak myślisz ?? Ten powiedział ze kwalifikuje się żeby moc mieć refundowane wiec zrozumiałam to tak , xe jeśli się należy to „ łaski „ nie robią ze wypiszą zniżkę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana idz dzis na bete bo przyrost powinno sie po 48 godzinach sprawdzacZobaczę jutro wyniki jeśli beta urosła idę na l4 ..... ale jeli nie to już nic nie poradzę jutro 9dpt w 6dpt była 43,6....
Dokladnie[emoji10]Aneett cieszę się razem z tobą. Teraz tylko niech ci się uda i można będzie odsapnąć.
Z tego co kojarzę to amh musi być minimum 0,45 albo 0,7- dokładnie nie pamiętam. Ważne że dał