reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Wydaje się, że tak, ale ja nie jestem lekarzem, pamiętam, że kiedyś mi jeden pan dr powiedział, że kwasu foliowego nie da się przedawkować, bo się nadmiar go wysikowuje, ale mówił mi to, o tym zwykłym, lepiej skonsultuj jak możesz z lekarzem....
Dziekuje Ci....skonsultuje z rodzinnym
Milego wieczorku

reklama
Kobietki ja sobie pozwala na maxa aż M krzywo się patrzy na mnie ale zasluga tego że ostatnio przed miesiączką znowu rzucilam popalanie, a tyłek rossnieeeee:/
6b41bc88ede69f02ef5c00cffa98d761.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

a to już jakaś tradycja z tym spotkaniem? ciekawa jestem jak obce "panienki" sobie radzą w takiej sytuacji :

Cześć redferrari! To... bedzie tradycja [emoji16] Na razie było juz kilka spotkań w mniejszych podgrupach [emoji6] Teraz Anett96 robi nam tu prawie „wiec” - juz z 9 czy 10 naliczyłam [emoji16] Ja Ci powiem tak: kiedy kilka miesięcy temu sie spotkałyśmy w Złotych Tarasach z JoannaRak i Anett96 to mysle ze nikt nie wpadłby na to ze a) widzimy sie pierwszy raz w życiu - tak „nadawałyśmy” b) wszystkie trzy byliśmy świeżo po poronieniu a ja to nawet wówczas w trakcie - tak sie dobrze bawiłyśmy [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Coś Ty mu zrobiła ??? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Denerwował się dzisiaj na mnie i w ramach odstresowania poszedł na podwórko, by pień wyrąbać (mamy kilka i w zeszłym sezonie rozwaliliśmy przez to kosiarkę). Oczywiście mówiłam, że ziemia jeszcze zmarznięta, że jeśli już musi odreagować, to niech lepiej okna umyje czy coś (święta zaraz, ja nie mogę). Uparł się. I dzięki temu cały dzień go boli. Pierwszy raz widziałam, jak płakał z bólu. I dzięki jego uporowi rozkopane mam 1/3 ogródka i trawa nie urośnie. O oknach i firankach mogę zapomnieć. Wrócił z receptą, zapowiadają się nam obojgu leżące święta. Ehh. Ale i tak kocham tego uparciucha.

Dziekuje Ci....skonsultuje z rodzinnym
Milego wieczorku
Japytalam panią genetyk w poradni genetycznej na sobieskiego kiedyś. Taka co tez jest ginekologiem i usg prenatalnym się zajmuje. Mówiła ze nadmiar nie zaszkodzi ale wpływa trochę na nerwowość u mamy. I mówiła ze większość suplementujacych kwas foliowy dziewczyn ma nadmiar spory. Ja miałam. A łykałam tylko feminbion natal 1

reklama
Do góry