reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kobietki ja sobie pozwala na maxa aż M krzywo się patrzy na mnie ale zasluga tego że ostatnio przed miesiączką znowu rzucilam popalanie, a tyłek rossnieeeee:/
6b41bc88ede69f02ef5c00cffa98d761.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
pamiętaj jesteś tym co jesz - ja tam w 30 % jestem jogurtem naturalnym :)

reklama
Japytalam panią genetyk w poradni genetycznej na sobieskiego kiedyś. Taka co tez jest ginekologiem i usg prenatalnym się zajmuje. Mówiła ze nadmiar nie zaszkodzi ale wpływa trochę na nerwowość u mamy. I mówiła ze większość suplementujacych kwas foliowy dziewczyn ma nadmiar spory. Ja miałam. A łykałam tylko feminbion natal 1
A widzisz to stad te moje nerwy :-D
Dzięki

Dziewczyny, wczoraj minelo 15 dni po moim zabiegu lyzeczkowania pustego jaja plodowego. Zrobilam kontrolna bete i wyszlo 23.4.
Dzien przed zabiegiem mialam 22 tys. Lekarz napisal mi ze hormon obniza sie w odpowiednim tempie [emoji4]
Jak myslicie, dlugo jeszcze bede czekac na wyzerowanie bety i @?
Jutro odbieram wyniki z histo, jedna lekarka ze szpitala nastraszyla mnie jakism zasniadem (bo beta caly czas rosla pomimo pustego pecherza), ale zakladam ze te zasniady to jakies mega marginalne przypadki i nie ma sie czym przejmowac na zapas [emoji4]
Ehh alez ten czas sie dluzy, nie moge sie doczekac az zleca mi te trzy cykle [emoji54]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry