reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Denerwował się dzisiaj na mnie i w ramach odstresowania poszedł na podwórko, by pień wyrąbać (mamy kilka i w zeszłym sezonie rozwaliliśmy przez to kosiarkę). Oczywiście mówiłam, że ziemia jeszcze zmarznięta, że jeśli już musi odreagować, to niech lepiej okna umyje czy coś (święta zaraz, ja nie mogę). Uparł się. I dzięki temu cały dzień go boli. Pierwszy raz widziałam, jak płakał z bólu. I dzięki jego uporowi rozkopane mam 1/3 ogródka i trawa nie urośnie. O oknach i firankach mogę zapomnieć. Wrócił z receptą, zapowiadają się nam obojgu leżące święta. Ehh. Ale i tak kocham tego uparciucha.

Aj..., Ci faceci [emoji29]. Szkoda ze przez swój upór teraz cierpi ..No ale jak to mówią „ cierpienie kształtuje charakter człowieka „ . Zobaczysz, następnym razem okna będą lśnić [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć redferrari! To... bedzie tradycja [emoji16] Na razie było juz kilka spotkań w mniejszych podgrupach [emoji6] Teraz Anett96 robi nam tu prawie „wiec” - juz z 9 czy 10 naliczyłam [emoji16] Ja Ci powiem tak: kiedy kilka miesięcy temu sie spotkałyśmy w Złotych Tarasach z JoannaRak i Anett96 to mysle ze nikt nie wpadłby na to ze a) widzimy sie pierwszy raz w życiu - tak „nadawałyśmy” b) wszystkie trzy byliśmy świeżo po poronieniu a ja to nawet wówczas w trakcie - tak sie dobrze bawiłyśmy [emoji4]

Potwierdzam super bylo. Teraz jest nas juz 10. Jupiiii

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, wczoraj minelo 15 dni po moim zabiegu lyzeczkowania pustego jaja plodowego. Zrobilam kontrolna bete i wyszlo 23.4.
Dzien przed zabiegiem mialam 22 tys. Lekarz napisal mi ze hormon obniza sie w odpowiednim tempie [emoji4]
Jak myslicie, dlugo jeszcze bede czekac na wyzerowanie bety i @?
Jutro odbieram wyniki z histo, jedna lekarka ze szpitala nastraszyla mnie jakism zasniadem (bo beta caly czas rosla pomimo pustego pecherza), ale zakladam ze te zasniady to jakies mega marginalne przypadki i nie ma sie czym przejmowac na zapas [emoji4]
Ehh alez ten czas sie dluzy, nie moge sie doczekac az zleca mi te trzy cykle [emoji54]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja beta z dzisiaj to 22:) a miałyśmy jakoś w podobnym czasie wszystko, tez mi lekarz mówił o tym zasniadzie..

Moja beta z dzisiaj to 22:) a miałyśmy jakoś w podobnym czasie wszystko, tez mi lekarz mówił o tym zasniadzie..

Tez mialas zabieg? Kurcze, zupelnie nie wiem dlaczego myslalam ze u Ciebie naturalnie sie wszystko zakonczylo. Jednak nie mam takiej pamieci jak nasza @dżoasia [emoji4]
Orientujesz sie moze jak dlugo beta z naszego obecnego poziomu moze sie obnizac do zera? Ja juz siedze jak na szpilkach w oczekiwaniu na @ [emoji6]

reklama
Dziewczyny, wczoraj minelo 15 dni po moim zabiegu lyzeczkowania pustego jaja plodowego. Zrobilam kontrolna bete i wyszlo 23.4.
Dzien przed zabiegiem mialam 22 tys. Lekarz napisal mi ze hormon obniza sie w odpowiednim tempie [emoji4]
Jak myslicie, dlugo jeszcze bede czekac na wyzerowanie bety i @?
Jutro odbieram wyniki z histo, jedna lekarka ze szpitala nastraszyla mnie jakism zasniadem (bo beta caly czas rosla pomimo pustego pecherza), ale zakladam ze te zasniady to jakies mega marginalne przypadki i nie ma sie czym przejmowac na zapas [emoji4]
Ehh alez ten czas sie dluzy, nie moge sie doczekac az zleca mi te trzy cykle [emoji54]

Ja po pierwzzym poronieniu gdzie bylo lyzeczkowanie okres mialam po 2 tyg. A po drugim gdzie poronilam po tabletkach po ponad 2 mcach wiec chyba reguly nie ma

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry