reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje maleńka za wsparcie!!!!!!! [emoji6] [emoji6]
Sutki mnie akurat bolą, podbrzusze też, dziś nawet bardziej niż wczoraj, pewnie przez te zagwostki. Szkoda, że nic z tego nie wynika.
Jeszcze raz bardzo dziękuje w imieniu swoim i pierwszego w historii Pęcherzyka widmo!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem w jakiej klinice się leczysz ale w Novum w Warszawie przy becie 6500 usłyszałam po zrobionym USG ze to puste jajo i nie ma mowy o pomyłce ponieważ nawet ciałka zoltego nie widac i powiedziała mi to doktor z 20 letnim doświadczeniem (sama to podkreslila).... po 2 dniach w innym gabinecie był już zarodek i serduszko bilo.... nigdy tego z mężem nie zapomnimy.

reklama
@Jodzia - nie martw się za wczasu. Pare stron dalej @aga06 wypisała nam takie dopalacze naturalne na poprawe jajc - no to szukaj i korzystaj i to do dzieła - też sobie dziś dokupiłam czego nie miałam i będzie pedzenie jajek ihaihahihah

Dziekuje. Znalazłam ten wpis....hmmm generalnie wszystko z tego biorę od dłuższego czasu oprócz Dha , będę musiała dokupić :-)
Nie macie jakiś skutków ubocznych przy braniu q10 ja biorę 120 mg i dhea 50 mg i boli mnie głowa. Jak odstawilam przestała. Zaczęłam brać znowu boli.[/QUOTE]

Jakie dhea bierzesz ?? Ja kupuje dhea eliot i nic mi po nim nie jeSt

Nie wiem w jakiej klinice się leczysz ale w Novum w Warszawie przy becie 6500 usłyszałam po zrobionym USG ze to puste jajo i nie ma mowy o pomyłce ponieważ nawet ciałka zoltego nie widac i powiedziała mi to doktor z 20 letnim doświadczeniem (sama to podkreslila).... po 2 dniach w innym gabinecie był już zarodek i serduszko bilo.... nigdy tego z mężem nie zapomnimy.
o jaka masakra... ale jak to po 2 dniach był juz zarodek i serduszko? no a 2dni wczesniej nawet ciałka zoltego...

Dziekuje za mile słowa. Mam taką nadzieję :-) wierze ze każdej z nas tutaj się uda :-)

Ja za kazda z was mocno mocno trzymam
A ja 38lat 5 lat staran corka z ivf w 2016 transfer I nagle naturals 26tc [emoji14][emoji85]a ona 12 mscy teraz ;)
Rowniez nie znalam przyczyny czemu nie ... wtedy a teraz nagle tak

Mam nadz ze wielu wam los przygotuje taka niespodzianke jak mi !

reklama
Do góry