8 rano 31.12To pewnie byla jeszcze pijana!
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Od rana na Sylwka sie zaprawiala[emoji16]8 rano 31.12
Kto wie Więcej do niej nie poszłam ale wiem ze nadal pracuje.Od rana na Sylwka sie zaprawiala[emoji16]
dżoasia
Wg mnie coś lekarzowi poszło nie tak... Skoro beta jest taka ładna to gdzies to maleństwo musi być. Może poczejak do piątku / poniedziałku i idź jeszcze raz n usg? Trzymam mocno kciuki!Powyżej 1000 kalkulatory już nie działają bo prawidłowy przyrost jest wolniejszy to min 2x/96h, inny niż na początku; powyżej 1000 ważne jest usg a na nim u mnie pusto (bete robi się tylko gdy podejrzewa się coś złego, nic się nie widzi itd).
dżoasia
O mamo!!! Niezłą masz kondycję Czyli co? Betujemy razem we wtorunio?Melduje się po wizycie
Dziś 10 dc endo 7 mm w sobotę kolejna wizyta jeśli wszystko bedzie ok to w poniedziałek intralipid i wtorek transfer
@dżoasia nie sądziłam że bede Cię gonić w takim tempie
Szczescie1986
Właśnie dowiedziałam sie,ze będzie bez narkozyNie mozna jechac samochodem po narkozie
tamiza
Najwcześniej w czwartekO mamo!!! Niezłą masz kondycję Czyli co? Betujemy razem we wtorunio?
Z tym że ja przygarnę 3 dniowego kropka .. No może dwa
reklama
Szczescie1986
Tak już wiem musiałam się dowiedzieć od szubedzie bez narkozy czyli autem tez mogę jechac sama?Szczescie-
Przy biopsji endometrium o ktorej ostatnio dyskutowalysmy , nie ma narkozy! Nie ma takiej potrzeby, drapnie cie takim nozykiem i jest po biopsji. Jechalam tez samochodem. Zadzwon jutro i sie dowiedz, no chyba ze mowicie o czym innym, a ja jak zawsze w polu
Podziel się: