Nie wiem w jakiej klinice się leczysz ale w Novum w Warszawie przy becie 6500 usłyszałam po zrobionym USG ze to puste jajo i nie ma mowy o pomyłce ponieważ nawet ciałka zoltego nie widac i powiedziała mi to doktor z 20 letnim doświadczeniem (sama to podkreslila).... po 2 dniach w innym gabinecie był już zarodek i serduszko bilo.... nigdy tego z mężem nie zapomnimy.Dziękuje maleńka za wsparcie!!!!!!! [emoji6] [emoji6]
Sutki mnie akurat bolą, podbrzusze też, dziś nawet bardziej niż wczoraj, pewnie przez te zagwostki. Szkoda, że nic z tego nie wynika.
Jeszcze raz bardzo dziękuje w imieniu swoim i pierwszego w historii Pęcherzyka widmo!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KaIno
Fanka BB :)
Dziekuje. Znalazłam ten wpis....hmmm generalnie wszystko z tego biorę od dłuższego czasu oprócz Dha , będę musiała dokupić :-)
Nie macie jakiś skutków ubocznych przy braniu q10 ja biorę 120 mg i dhea 50 mg i boli mnie głowa. Jak odstawilam przestała. Zaczęłam brać znowu boli.[/QUOTE]
Jakie dhea bierzesz ?? Ja kupuje dhea eliot i nic mi po nim nie jeSt
o jaka masakra... ale jak to po 2 dniach był juz zarodek i serduszko? no a 2dni wczesniej nawet ciałka zoltego...Nie wiem w jakiej klinice się leczysz ale w Novum w Warszawie przy becie 6500 usłyszałam po zrobionym USG ze to puste jajo i nie ma mowy o pomyłce ponieważ nawet ciałka zoltego nie widac i powiedziała mi to doktor z 20 letnim doświadczeniem (sama to podkreslila).... po 2 dniach w innym gabinecie był już zarodek i serduszko bilo.... nigdy tego z mężem nie zapomnimy.
Nie wiem. ... pani doktor na swoim monitorze nic nie widziała. Był to sylwester 8 rano. Następne badanie zrobiłam 2 stycznia. I bilo serduszko. ...o jaka masakra... ale jak to po 2 dniach był juz zarodek i serduszko? no a 2dni wczesniej nawet ciałka zoltego...
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziekuje za mile słowa. Mam taką nadzieję :-) wierze ze każdej z nas tutaj się uda :-)
Ja za kazda z was mocno mocno trzymam
A ja 38lat 5 lat staran corka z ivf w 2016 transfer I nagle naturals 26tc [emoji14][emoji85]a ona 12 mscy teraz
Rowniez nie znalam przyczyny czemu nie ... wtedy a teraz nagle tak
Mam nadz ze wielu wam los przygotuje taka niespodzianke jak mi !
gosia321
Fanka BB :)
A bylas na tym usg w klinice czy gdzies u siebie u ginekologa ? Bo to dziwne bardzo taka beta i brak zarodka. Moze kiepski aparat do usg4000 dzisiaj ;(((( już nie wiem co mam myśleć
To pewnie byla jeszcze pijana!Nie wiem. ... pani doktor na swoim monitorze nic nie widziała. Był to sylwester 8 rano. Następne badanie zrobiłam 2 stycznia. I bilo serduszko. ...
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Supcio! Zaciskam juz paluchy za obie laseczki!Melduje się po wizycie
Dziś 10 dc endo 7 mm w sobotę kolejna wizyta jeśli wszystko bedzie ok to w poniedziałek intralipid i wtorek transfer
@dżoasia nie sądziłam że bede Cię gonić w takim tempie
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: