reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje maleńka za wsparcie!!!!!!! [emoji6] [emoji6]
Sutki mnie akurat bolą, podbrzusze też, dziś nawet bardziej niż wczoraj, pewnie przez te zagwostki. Szkoda, że nic z tego nie wynika.
Jeszcze raz bardzo dziękuje w imieniu swoim i pierwszego w historii Pęcherzyka widmo!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem w jakiej klinice się leczysz ale w Novum w Warszawie przy becie 6500 usłyszałam po zrobionym USG ze to puste jajo i nie ma mowy o pomyłce ponieważ nawet ciałka zoltego nie widac i powiedziała mi to doktor z 20 letnim doświadczeniem (sama to podkreslila).... po 2 dniach w innym gabinecie był już zarodek i serduszko bilo.... nigdy tego z mężem nie zapomnimy.

reklama
@Jodzia - nie martw się za wczasu. Pare stron dalej @aga06 wypisała nam takie dopalacze naturalne na poprawe jajc - no to szukaj i korzystaj i to do dzieła - też sobie dziś dokupiłam czego nie miałam i będzie pedzenie jajek ihaihahihah

Dziekuje. Znalazłam ten wpis....hmmm generalnie wszystko z tego biorę od dłuższego czasu oprócz Dha , będę musiała dokupić :-)
Nie macie jakiś skutków ubocznych przy braniu q10 ja biorę 120 mg i dhea 50 mg i boli mnie głowa. Jak odstawilam przestała. Zaczęłam brać znowu boli.[/QUOTE]

Jakie dhea bierzesz ?? Ja kupuje dhea eliot i nic mi po nim nie jeSt

Nie wiem w jakiej klinice się leczysz ale w Novum w Warszawie przy becie 6500 usłyszałam po zrobionym USG ze to puste jajo i nie ma mowy o pomyłce ponieważ nawet ciałka zoltego nie widac i powiedziała mi to doktor z 20 letnim doświadczeniem (sama to podkreslila).... po 2 dniach w innym gabinecie był już zarodek i serduszko bilo.... nigdy tego z mężem nie zapomnimy.
o jaka masakra... ale jak to po 2 dniach był juz zarodek i serduszko? no a 2dni wczesniej nawet ciałka zoltego...

Dziekuje za mile słowa. Mam taką nadzieję :-) wierze ze każdej z nas tutaj się uda :-)

Ja za kazda z was mocno mocno trzymam
A ja 38lat 5 lat staran corka z ivf w 2016 transfer I nagle naturals 26tc [emoji14][emoji85]a ona 12 mscy teraz ;)
Rowniez nie znalam przyczyny czemu nie ... wtedy a teraz nagle tak

Mam nadz ze wielu wam los przygotuje taka niespodzianke jak mi !

reklama
Do góry