reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej, beta piękna [emoji1303][emoji5]gratuluje. U mnie dziś 16 dpt. Moja temp na szczęście nie przekracza 37 stopni-mierzę non stop [emoji5]może faktycznie takie uroki ciąży [emoji44]czytałam w internetach, że w początkowych tygodniach to całkiem normalne. Mój brzuszek jak dostanie nospe to jest z nim Ok. Wczoraj rozmawiałam z moją Panią doktor z Novum i powiedziała, że jak boli to brać nospe i leżeć. Nie chcę być „taka”, że ze wszystkim będę dzwonić do doktora czy jeździć na IP. Krwawienia ani żadnych plamień nie mam wiec chyba jest Ok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj na wizycie mowilam panu dr przy okazji przeziebienia jak zapytal o temperature ze mam 37 to powiedzial ze to nie temperatura. A w ciąży nie wiem czy nie jest wyzsza temp. Ciala

reklama
Dokladnie ten sam typ masakra. I mien odmienne zdanie niz ona to bedzie ci wmawiac ze jej jest lepsze ;)
Hehe niestwty dzieki temu moje rozmowy z nia polegaja na przytakiwaniu bo szkoda mi sie wkurwiac przez nia. A jej w to graj bo przynajmniej sie wygada :p
Ja nie umiem przytakiwac ale do perfekcji opanowalam zwroty w stylu "ach tak?" "Ojej" albo pytania pomocnicze ;)
Ale tylko jesli nie rusza polityki.

Nie chce sie nakrecac znowu,bo juz morze lez dzis wylalam.tez wlasnie slyszalam,ze jak ma cos wyjsc,to juz w 6dpt by bylo

reklama
Nie chce sie nakrecac znowu,bo juz morze lez dzis wylalam.tez wlasnie slyszalam,ze jak ma cos wyjsc,to juz w 6dpt by bylo
Powtórz za 2 dni. 6dpt to rzeczywiscie jeszcze wczesnie - myslalam, ze jestes juz dalej...
Kochana szansa jeszcze jest, ale sie nie nakrecaj. ✊✊✊

Do góry