reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O kurczę... No to mam nadzieję, że nie cierpiałaś na darmo i mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110] a powiedz, dostałaś zastrzyk Ovitrelle? Czy to tylko po stymulacji dają do transferu? Bo w sumie nie wiem po co go dostałam wtedy....

Nie dostalam.btalam tylko estrofem i luteine 5dni przed. Duzo zalezy od tego jak podaja.ja juz 5transfer mialam ,3 byl udany i mam nadzieje ze 5 teZ.mialam 2razy ciety brzuch i 2 razy zabiebi przez pochwe i to mi straszne zrosty zostawilo a ten poprzedni lekarz nie zadal sobie trudu zeby znalezc dobre miejsce a ten to calym sercem byl oddany,pelne skupienie.mialam juz taki moment ze chcialam powiedziec zeby przerwac ,moj maz jak widzial jak cierpie bardzo to sam az lzy w oczach mial.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mmileczkaa @shaggy @Molly007 ✊✊✊ za wasze maleństwa ❤ niech dalej zdrowo rosną i serduszka pięknie biją ❤❤❤
@RedHotChiliPepper28 Ale leci ten czas !! ;) niech maluszek da się pięknie zmierzyć i niech dalej zdrowo się rozwija ! ✊

Mamusie czekamy na fotki :)

@Agatulus181 zaciskaj mocno nogi !! Niech kropek zostanie z Tobą na najbliższe 9miesiecy ✊✊✊

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Czy są jeszcze jakieś wizyty do wpisania ? Zgłaszać się :D
Przyłączam się do zyczen kochane:)
Cudownych widokow❤❤❤
@Agatulus181 przytul maluszka na 9 miesiecy✊✊✊
MILEGO DNIA KOCHANE❤

Omg w diagnostyce wynik helicobactera jest w ten sam dzien... moze nie beda rocic jaj tylko wrzuca wczesniej
No tak mi przez telefon powiedzieli. To przyjechałam tydzień pozniej i 19 dni :/ Może to dlatego ze test oddechowy i pomylili z tym zwykłym? Tam gdzie pojechałam korzystają z Synevo, partner Medicower i mielismy skierowania od internisty Medicover wiec za darmo. Na ANA2 bez skierowań i 130 zł - chyba całkiem spoko cena. No i tez jakieś 20 dni na wynik. No ale zobaczymy, może napłyną wcześniej.

A ty nie mialas mieć wizyty jakiś 13-17? Coś mi się zdaje ,ze chciałaś się zamienić na wcześniej kiedyś?
Tak, ale pojechałam miesiąc wcześniej bo Gosia mi zwolniła termin. I odwalalam ta z 13 marca na luty. W sumie niepotrzebnieodwolywalam bo teraz bym pojechała szybciej na druga. No ale mam termin na 23 marca - druga wizyta. Ja jadę z Warszawy wiec nie jest tak źle

Wspolczuje ze sie nacierpialas [emoji45] Wiedzialas wczesniej o tych zrostach? Mam nadzieje ze nie beda mialy wplywu na maluszka.
Trzymam mocno kciuki za pomyslna bete wkrotce [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Domyslalam sie,ze mam zrosty ,bo mialam duzo zabiegow robionych ,ale nie myslalam,ze jest tak zle.lekarz mowil,ze przy takich zrostach moze dojsc do pekniecia macicy w ciazy[emoji853]

Domyslalam sie,ze mam zrosty ,bo mialam duzo zabiegow robionych ,ale nie myslalam,ze jest tak zle.lekarz mowil,ze przy takich zrostach moze dojsc do pekniecia macicy w ciazy[emoji853]

Ojej to brzmi bardzo powaznie [emoji20]
Oby to bylo tylko takie straszenie, na wyrost. Jednak lekarze sa zobowiazani do ostrzezenia przed wszystkimi, nawet tymi najrzadziej wystepujacymi powiklaniami.
Trzeba byc dobrej mysli! [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mojego męża nie wzięli krwi u Pasnika:no: może chce najpierw zbadać mnie i w razie co to potem jego?? Powiedział ,ze badania on ma bo tutaj robiliśmy
Dwa dni miałam już czysto, a tu znowu... Dziewczyny, wysłałam do apteki po nospa forte i magnez (dziś są dość bolesne skurcze). Czy to wystarczy? Oprócz tego biorę luteinę 3x1.
moj pierwszy lekarz twierdził ze 3x100 to absolutnie wystarczająco. I pewnie zazwyczaj tak, ale ja już po 3 nieudanym podejściu przestałam go suluchac. Dla mnie to za mało i tyle, noe czuła bym sie bezpiecznie. W Novum na dzień dobry daja 600. W Hiszpanii na dzień dobry daja 800...

A ty jesteś na cyklu po estrofemie czy naturalnym z owulacja? A może świeży transfer?

:(
Tak, ale pojechałam miesiąc wcześniej bo Gosia mi zwolniła termin. I odwalalam ta z 13 marca na luty. W sumie niepotrzebnieodwolywalam bo teraz bym pojechała szybciej na druga. No ale mam termin na 23 marca - druga wizyta. Ja jadę z Warszawy wiec nie jest tak źle
Aa No to masz nie daleko o_Ociekawo czy ja będę musiała jechac do niego jeszcze raz;)mamy wizytę umówiona telefoniczna

Ale to kochana co pisalam to dotyczylo pobrania krwi do szczepienia. W Krakowie dodatkowo były badania ile tych leukocytów bylo za kazdym razen przy szczepieniu:) do immunologa to moj maz mial spuszczana krew na allo mlry i test mikrocytotoksyczby bodajże, czyli czy moge byc szczepiona z jego limfocytow. Ale Wy tych badan nie meliscie zleconych. Dopiero M upuszczal krew przed szczepieniami i tu jesr juz konkretny wykaz dla faceta co musi zrobic
A ok wiec czekamo_Oale słyszałam różne opinie na temat szczepień tych

reklama
Do góry