reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O kurczę... No to mam nadzieję, że nie cierpiałaś na darmo i mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110] a powiedz, dostałaś zastrzyk Ovitrelle? Czy to tylko po stymulacji dają do transferu? Bo w sumie nie wiem po co go dostałam wtedy....

Nie dostalam.btalam tylko estrofem i luteine 5dni przed. Duzo zalezy od tego jak podaja.ja juz 5transfer mialam ,3 byl udany i mam nadzieje ze 5 teZ.mialam 2razy ciety brzuch i 2 razy zabiebi przez pochwe i to mi straszne zrosty zostawilo a ten poprzedni lekarz nie zadal sobie trudu zeby znalezc dobre miejsce a ten to calym sercem byl oddany,pelne skupienie.mialam juz taki moment ze chcialam powiedziec zeby przerwac ,moj maz jak widzial jak cierpie bardzo to sam az lzy w oczach mial.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mmileczkaa @shaggy @Molly007 ✊✊✊ za wasze maleństwa ❤ niech dalej zdrowo rosną i serduszka pięknie biją ❤❤❤
@RedHotChiliPepper28 Ale leci ten czas !! ;) niech maluszek da się pięknie zmierzyć i niech dalej zdrowo się rozwija ! ✊

Mamusie czekamy na fotki :)

@Agatulus181 zaciskaj mocno nogi !! Niech kropek zostanie z Tobą na najbliższe 9miesiecy ✊✊✊

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Czy są jeszcze jakieś wizyty do wpisania ? Zgłaszać się :D
Przyłączam się do zyczen kochane:)
Cudownych widokow❤❤❤
@Agatulus181 przytul maluszka na 9 miesiecy✊✊✊
MILEGO DNIA KOCHANE❤

Omg w diagnostyce wynik helicobactera jest w ten sam dzien... moze nie beda rocic jaj tylko wrzuca wczesniej
No tak mi przez telefon powiedzieli. To przyjechałam tydzień pozniej i 19 dni :/ Może to dlatego ze test oddechowy i pomylili z tym zwykłym? Tam gdzie pojechałam korzystają z Synevo, partner Medicower i mielismy skierowania od internisty Medicover wiec za darmo. Na ANA2 bez skierowań i 130 zł - chyba całkiem spoko cena. No i tez jakieś 20 dni na wynik. No ale zobaczymy, może napłyną wcześniej.

A ty nie mialas mieć wizyty jakiś 13-17? Coś mi się zdaje ,ze chciałaś się zamienić na wcześniej kiedyś?
Tak, ale pojechałam miesiąc wcześniej bo Gosia mi zwolniła termin. I odwalalam ta z 13 marca na luty. W sumie niepotrzebnieodwolywalam bo teraz bym pojechała szybciej na druga. No ale mam termin na 23 marca - druga wizyta. Ja jadę z Warszawy wiec nie jest tak źle

Wspolczuje ze sie nacierpialas [emoji45] Wiedzialas wczesniej o tych zrostach? Mam nadzieje ze nie beda mialy wplywu na maluszka.
Trzymam mocno kciuki za pomyslna bete wkrotce [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Domyslalam sie,ze mam zrosty ,bo mialam duzo zabiegow robionych ,ale nie myslalam,ze jest tak zle.lekarz mowil,ze przy takich zrostach moze dojsc do pekniecia macicy w ciazy[emoji853]

Domyslalam sie,ze mam zrosty ,bo mialam duzo zabiegow robionych ,ale nie myslalam,ze jest tak zle.lekarz mowil,ze przy takich zrostach moze dojsc do pekniecia macicy w ciazy[emoji853]

Ojej to brzmi bardzo powaznie [emoji20]
Oby to bylo tylko takie straszenie, na wyrost. Jednak lekarze sa zobowiazani do ostrzezenia przed wszystkimi, nawet tymi najrzadziej wystepujacymi powiklaniami.
Trzeba byc dobrej mysli! [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mojego męża nie wzięli krwi u Pasnika:no: może chce najpierw zbadać mnie i w razie co to potem jego?? Powiedział ,ze badania on ma bo tutaj robiliśmy
Dwa dni miałam już czysto, a tu znowu... Dziewczyny, wysłałam do apteki po nospa forte i magnez (dziś są dość bolesne skurcze). Czy to wystarczy? Oprócz tego biorę luteinę 3x1.
moj pierwszy lekarz twierdził ze 3x100 to absolutnie wystarczająco. I pewnie zazwyczaj tak, ale ja już po 3 nieudanym podejściu przestałam go suluchac. Dla mnie to za mało i tyle, noe czuła bym sie bezpiecznie. W Novum na dzień dobry daja 600. W Hiszpanii na dzień dobry daja 800...

A ty jesteś na cyklu po estrofemie czy naturalnym z owulacja? A może świeży transfer?

:(
Tak, ale pojechałam miesiąc wcześniej bo Gosia mi zwolniła termin. I odwalalam ta z 13 marca na luty. W sumie niepotrzebnieodwolywalam bo teraz bym pojechała szybciej na druga. No ale mam termin na 23 marca - druga wizyta. Ja jadę z Warszawy wiec nie jest tak źle
Aa No to masz nie daleko o_Ociekawo czy ja będę musiała jechac do niego jeszcze raz;)mamy wizytę umówiona telefoniczna

Ale to kochana co pisalam to dotyczylo pobrania krwi do szczepienia. W Krakowie dodatkowo były badania ile tych leukocytów bylo za kazdym razen przy szczepieniu:) do immunologa to moj maz mial spuszczana krew na allo mlry i test mikrocytotoksyczby bodajże, czyli czy moge byc szczepiona z jego limfocytow. Ale Wy tych badan nie meliscie zleconych. Dopiero M upuszczal krew przed szczepieniami i tu jesr juz konkretny wykaz dla faceta co musi zrobic
A ok wiec czekamo_Oale słyszałam różne opinie na temat szczepień tych

reklama
Do góry