hope322
Fanka BB :)
jaki piekny brzusio :* Jest w sam raz ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki piekny brzusio :* Jest w sam raz ❤
duzo wyodniej w ciazowych, kupilam je w zesztym msc przecenione z ok 200zl na 50Pięknie ! No to super nie jestem samapięknie wyglądasz
I spodnie super muszę też po takie pojechać
![]()
jestem spokojniejsza mam niewiele większy
Dziewczyny śliczne brzuszki małe i duze[emoji6][emoji4] ja tęsknię za moim, za tym głaskaniem, kopniakami. Cieszcie się ta chwila[emoji7][emoji8] bo minie szybko i przyjdą różowe pupki do przebierania i nieprzespane noce[emoji1] a tu mój dawno dawno temu brzuchol 3 dni przed cc a w nim Oliwia 3010 i Filip 2730[emoji7]![]()
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
piekne imie- LenkaZnaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imięno i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka
Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia
A moja siostra mówi Gabrysia
I bądź tu człowieku mądry![]()
Z tego co się przyglądam na brzuszki to widzę że każda inaczej. Ja mam 21tc, fakt że bliźniaki ale mam naprawdę spora piłkę. W szkole rodzenia mam największy a jestem o kilka tyg niżej [emoji6]Nooo i tak się zastanawiam czy dobrze to u mnie wygląda na 4miesiac [emoji14] fakt okragly jest , ksztal ma ale no sama nie wiemi to ja zaczynam się tu martwić
![]()
My do 12 tygodnia musieliśmy się wstrzymać...w 13 tygodniu zaczęliśmy ale delikatnie,..Dziewczyny, a ja tak z innej beczki :-) tylko się nie śmiejciew którym tygodniu ciąży, zaczęłyście już regularny sex? Bo nam lekarka dwa tygodnie temu powiedziała, żeby jeszcze się wstrzymać... Teraz mamy 13tc...i powiem Wam już szczerze, tyle czasu i zaczynam chodzić po ścianach...
Muszę konieczni3 wybrać się na zakupyduzo wyodniej w ciazowych, kupilam je w zesztym msc przecenione z ok 200zl na 50
ps. Jaka laseczka z CiebiePiekna karnacja, ja to blada i rozowa jak swinka
![]()