reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam kochane ... dziś byłam odwiedzić Damiana .. po twarzy nie widać juz cierpienia tłumacze sobie że jest mu lepiej.. ale nie pomaga ciągle becze biore leki jest troche lepiej... ale nie mam pojecia co ze soba zrobic ...boje sie życia jestem.w panice zostałam sama .. bez meza osoby ktora mnie wspierała.. teraz wszystko legło w gruzach jestem rozdarta ..Dami bedzie w pl pochowany wiec wracam do pl ale boje sie ze nie dogadam sie z moja rodzina tyle lat mieszkałam.osobno ... jejku boje sie wszystkiego ..oszaleje chyba ... dziewczyny... mysle czy moze nie dołaczyc do Damiego ...straszne uczucia mna szarpia... co ja zrobie bez niego ...
Asiulka, jesteś super silną babeczką, wierzę, że jakos się z tym uporasz, teraz daj sobie czas, będzie bardzo ciężko, ale czas leczy rany. Nie wyobrażam sobie nawet co czujesz, Twój świat legł w gruzach, jest beznadziejnie, do du*y, szaro buro, smutno, ponuro... To normalne. Kochasz Damiana i na razie nie dopuszczasz do siebie myśli, że już nigdy nie stanie w drzwiach Waszego domu, nie przywita Cię z uśmiechem, nie zrobi zakupów, nie przytuli, nie pocałuje... Ale pamiętaj, że on nie zrobił tego z własnej woli, myślę, że został wybrany dlatego, że był TAM komuś potrzebny, ma teraz jakąś misję tam na Górze. A Bóg wiedział, że Ty też jesteś wspaniałą osobą i dał Tobie jakąś misję tu na ziemi.
Dami będzie czekał na Ciebie, ale na pewno nie chciałby, żebyś tak szybko zrezygnowala z reszty swojego życia. Pomogłaś mu na tyle na ile mogłaś, zrobiłaś wszystko, żeby mu pomóc. Mam nadzieję, że teraz znajdzie sie ktoś, kto pomoże Tobie przez to przejść. Asiu, nawet noc polarna kiedyś się kończy, wierzę, że Tobie tez niedługo zaświeci słoneczko, może Dami Ci się przyśni i powie, że TAM mu dobrze.
Na razie nie myśl o tym jak sobie poradzisz bez niego, póki co pozwól sobie przeżyć żałobę :* Trzymaj się :*

Witam kochane ... dziś byłam odwiedzić Damiana .. po twarzy nie widać juz cierpienia tłumacze sobie że jest mu lepiej.. ale nie pomaga ciągle becze biore leki jest troche lepiej... ale nie mam pojecia co ze soba zrobic ...boje sie życia jestem.w panice zostałam sama .. bez meza osoby ktora mnie wspierała.. teraz wszystko legło w gruzach jestem rozdarta ..Dami bedzie w pl pochowany wiec wracam do pl ale boje sie ze nie dogadam sie z moja rodzina tyle lat mieszkałam.osobno ... jejku boje sie wszystkiego ..oszaleje chyba ... dziewczyny... mysle czy moze nie dołaczyc do Damiego ...straszne uczucia mna szarpia... co ja zrobie bez niego ...
Asiu każdego z nas to mogło spotkać, każdy z nas kiedyś umrze...pomyśl gdybyś umarła pierwsza czy chciałabyś aby Damian odebrał sobie życie...Asiu on tera będzie czuwał nad tobą tam na górze....a jeżeli tam nic nie ma to w twoich myślach, sercu, słowach. Damian jak pisał na tym forum był pogodnym miłym człowiekiem i myślę że jego wolą byłoby żebyś żyła i nie rezygnowała z życia które masz. Asiu ja pier.. dole tak mi przykro

@asinka89 serce mi się kraja jak widzę Twoje cierpienie. Daj sobie czas, każda żałoba ma swoje etapy i musisz je wszystkie przejść. Mam nadzieję, że rodzina stanie jednak na wysokości zadania i będzie Cię wspierać, choć im pewnie też będzie trudno odnaleźć się w tej sytuacji. Wszystkim rodzicom jest trudno patrzeć na cierpienie ich dzieci. I odrzuć od siebie te złe myśli. Dami by się gniewał. Bardzo Cię kochał i ponad wszystko na świecie chciałby żebyś była szczęśliwa. Kiedyś się spotkacie, ale to dopiero kiedyś. Teraz będzie nad Tobą czuwał. Trzymaj się Słońce. Tulę mocno.

asinka89,
nie znałam Ciebie i Damiego,ale gdzieś poprzez to forum staliście mi się bliscy.
Wchodziłam tutaj na forum poczytać co u Was.
Strasznie przejęłam się wasza historią i nie jestem w stanie tego zrozumieć.
W takich niestety momentach nie wiem o co w tym naszym.życiu na ziemi chodzi.
Dlaczego jednych tak los doświadcza,dlaczego Bóg powołuje do siebie takie osoby.
Wszystko wtedy dla mnie wydaję się niesprawiedliwe i niezrozumiałe.
Bardzo chciałabym jakoś Ci pomóc. Gdybyś tyllo chciała to pisz do mnie.
Szczerze Cię wysłucham.
Szkoda,ze jesteś tak daleko .

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Marzec to miesiąc miłości, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza: Link do: Kalendarz

2018-03-05 Iskra_82 badania prenatalne I trymestru
2018-03-05 izabella87 wizyta pęcherzykowa :)
2018-03-06 Chocolateri podglądanie maluszków <3
2018-03-07 Angelad wizyta przed rozpoczęciem stymulacji
2018-03-08 encka86 podglądanie maluszka <3
2018-03-10 EwaRaG wizyta serduszkowa <3
2018-03-11 Olk@24 transfer !!
2018-03-12 RedHotChiliPepper28 badania prenatalne I trymestru
2018-03-13 Maryanka podglądanie maluszka <3
2018-03-15 Barburka podglądanie maluszka <3
2018-03-15 misis188 podglądanie maluszka <3
2018-03-20 JoannaRak wizyta u nowego lekarza :)
2018-03-27 RedHotChiliPepper28 podglądanie maluszka <3
2018-03-30 marg88 wizyta przed rozpoczęciem stymulacji
2018-03-30 szarykot wizyta przed transferem
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu
2018-05-06 Evelin83 termin porodu
2018-06-13 jasani termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 termin porodu
2018-07-08 Aguleczka29 termin porodu
2018-07-16 hope322 termin porodu
2018-08-02 Oczekiwanie2017 termin porodu
2018-08-04 Weronika63 termin porodu
2018-08-11 walczaca o szczescie termin porodu
2018-08-16 aga06 termin porodu
2018-08-19 misis188 termin porodu
2018-08-21 Zylwia termin porodu
2018-08-27 encka86 termin porodu
2018-09-22 RedHotChiliPepper28 termin porodu
2018-09-31 Barburka termin porodu
2018-10-05 shaggy termin porodu
2018-10-19 Maryanka termin porodu
2018-04-24 hope322 Usg 3. trymestru :)

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

reklama
@Iskra_82 - badania, które wyciśnie łzy szczęścia i radości. Niech Maleństwo pokaże Ci dziś jakie jest zdrowe i piękne.

@izabella87 - wróć do nas z dobrymi informacjami. Maluszek niech się nie ukrywa tylko pokaże jaki jest już duży.

Miłego dnia dziewczyny.

Ps. Kalendarz przekleilam tam jak wygląda, dziś zrobię w nim porzadek, bo chaos się wkradł ;)

Do góry