reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam kochane ... dziś byłam odwiedzić Damiana .. po twarzy nie widać juz cierpienia tłumacze sobie że jest mu lepiej.. ale nie pomaga ciągle becze biore leki jest troche lepiej... ale nie mam pojecia co ze soba zrobic ...boje sie życia jestem.w panice zostałam sama .. bez meza osoby ktora mnie wspierała.. teraz wszystko legło w gruzach jestem rozdarta ..Dami bedzie w pl pochowany wiec wracam do pl ale boje sie ze nie dogadam sie z moja rodzina tyle lat mieszkałam.osobno ... jejku boje sie wszystkiego ..oszaleje chyba ... dziewczyny... mysle czy moze nie dołaczyc do Damiego ...straszne uczucia mna szarpia... co ja zrobie bez niego ...
:(
Asiu kochana nie mysl tak Dami nie byl by zadowolony z twoich pesymistycznych mysli dolaczenia do niego. Wiem ze to trudne i jest ci ciezko i jeszcze dlugo tak bedzie jeszcze dlugo bedziesz miala w sercu pustke zal i zlosc. Kochana masz w niebie Aniola ktory bedzie sie o ciebie troszczyl. Dla ciebie tez zaswieci slonce musisz niestety przetrwac ten trudny czas

reklama
Witam kochane ... dziś byłam odwiedzić Damiana .. po twarzy nie widać juz cierpienia tłumacze sobie że jest mu lepiej.. ale nie pomaga ciągle becze biore leki jest troche lepiej... ale nie mam pojecia co ze soba zrobic ...boje sie życia jestem.w panice zostałam sama .. bez meza osoby ktora mnie wspierała.. teraz wszystko legło w gruzach jestem rozdarta ..Dami bedzie w pl pochowany wiec wracam do pl ale boje sie ze nie dogadam sie z moja rodzina tyle lat mieszkałam.osobno ... jejku boje sie wszystkiego ..oszaleje chyba ... dziewczyny... mysle czy moze nie dołaczyc do Damiego ...straszne uczucia mna szarpia... co ja zrobie bez niego ...
Tak bardzo jest mi przykro kiedy to czytam,wiem że łatwo się mówi ale pomyśl co by się stało gdybyś teraz odeszła?ile osób nie mogłoby sobie poradzić z Twoją decyzją? Musisz to kochana przetrwać właśnie dla nich i Damiego który jest i zawsze będzie z Tobą,tak jak dziewczyny pisały czas leczy rany,chociaż to tak strasznie boli....modle się za Ciebie i Damiego

Powiedzcie mi czy dobrze rozumiem...? Po punkcji zaczelam brac duphaston. Ale nie wiem w jakis to celu? Zeby przyspieszyc okres i wcześniej miec transfer?
I tak jeszcze z innej beczki. Macie jakis sposób na bol piersi? Bo ja ogólnie mam duże,teraz chyba jeszcze wieksze...ale dotknac sie nie moge! :o

Myślę, że gdy pobierają więcej komórek to jajniki bardziej po prostu to po fakcie odczuwają. Dziś mój 4 dpt, także jeszcze poczekam [emoji5]tym bardziej, że miałam podany 2 dniowy właśnie zarodek. Dolegliwości brak, ale to raczej normalne bo niemożliwym byłoby już teraz mieć ciążowe dolegliwości [emoji5][emoji23][emoji23][emoji23]wszystko w swoim czasie [emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wierzę ,że wszystko potoczy się pomyślnie . Które podejście ,pierwsze ?

A to jest różnica czy są pobrane 3komorki czy więcej ? Ile jeszcze Ci zostało do testowania ?
Raczej jest różnica,u mnie pobrali 22 pęcherzyki,przez jakiś tydzień miałam mega bolesny brzuch,uczucie jakby wzdęcia,zebrał się płyn,bolało.Lekarka,która robiła mi punkcję uprzedzala,ze może tak być,więc wiedziałam,że to minie.No i po ok.tygodniu wszystko wróciło do normy

Dziewczyny szybkie pytanie techniczne , mój m właśnie przymierza się do tych " magicznych plasterków " Ale one są do wycinania , i tu moja pytanie czy wasze też się wycinalo?? No i teraz może głupie pytanie ale tutaj to akurat o wszystkim Nowa więc nie ma się czego wstydzić :D te platerki to na całe jajeczka się nakleja?

Dziewczyny szybkie pytanie techniczne , mój m właśnie przymierza się do tych " magicznych plasterków " Ale one są do wycinania , i tu moja pytanie czy wasze też się wycinalo?? No i teraz może głupie pytanie ale tutaj to akurat o wszystkim Nowa więc nie ma się czego wstydzić :D te platerki to na całe jajeczka się nakleja?

O jakich plasterkach mowa? Hmm :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Raczej jest różnica,u mnie pobrali 22 pęcherzyki,przez jakiś tydzień miałam mega bolesny brzuch,uczucie jakby wzdęcia,zebrał się płyn,bolało.Lekarka,która robiła mi punkcję uprzedzala,ze może tak być,więc wiedziałam,że to minie.No i po ok.tygodniu wszystko wróciło do normy
Rozumiem ,ale czego nie jesteśmy w stanie znieść żeby tylko się udało ... Ja to już wgl nie potrafię o niczym innym myśleć . Staram się czymś zająć ,ale nic nie wychodzi ...

Do góry