reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kluje sie tylko dwa tyg. Ja juz z prolutexem kluje sie prawie hym 2 miesiace bo trzeba bylo zaczac przed transferem i to jest gorsze niz cala stymulacja. Stymulacja nie bolala a prolutex tak. Zreszta i tak lekarz zadecyduje ;)
Wiesz co dla mnie stymulacja byla bardzo ciezka od strony samopoczucia fizycznego, punkcje znioslam bardzo zle, czasem mam wrazenie ze nadal sie zle czuje od tamtej pory. Nie powiedzialabym, ze stymulacja hormonalna jest obojetna dla organizmu.. i ze mozna sobie ja ot tak bez konsekwencji zdrowotnych powtarzac miesiac za miesiacem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nigdy nie tracę Nadzieji.. straciłam ja przy pierwszym transferze, przy drugim miałam duże nadzieję i się udało..

I pamiętajcie co kiedyś pisałam, że to że się udaje nam spełnić marzenia i nosić dzidzi w brzuchu to naprawdę spełnione marzenie ale napisałam też, że tak naprawdę odetchniemy jak przytulimy nasz skarb ...

Odezwę się do Was jak tylko odbierzemy wyniki..
Buziaki dla wszystkich Ciotek [emoji173]

@zylwia czekamy na wieści niecierpliwie. Jestem pewna,ze badanie usg daje większa pewność co do zdrowia Twojego dzidziusia,a tam wszystko wyszło Ok.
Rozumiem jednak Twój niepokój,bo ja tak samo bym to przeżywała.
Wszystko będzie w porządku![emoji8]

Miałam 5dniowe podawane. Jeden niby później troszkę ruszył z rozwojem,ale myślę,że nie ma co się łudzić już. O kurcze,to mnie zaskoczyłaś tą informacją z ilością jajeczek. U nas słabo się zapładniały,więc ograniczenie do 6 mnie troszkę przeraża. Ja mam 30, mój mąż 39 i to było nasze pierwsze podejście.

No niestety, mi nawet pół roku przed ukończeniem 35 lat nie pozwolili wszystkich, mimo że nasienie dramat.
Za to laboratorium mają dobre. Musisz to przemyśleć. Ewentualnie jak zależy Ci na zmianie kliniki, dowiedz się gdzie jeszcze słabe nasienie uznają za powód do zapłodnienia wszystkich.

Wiesz co dla mnie stymulacja byla bardzo ciezka od strony samopoczucia fizycznego, punkcje znioslam bardzo zle, czasem mam wrazenie ze nadal sie zle czuje od tamtej pory. Nie powiedzialabym, ze stymulacja hormonalna jest obojetna dla organizmu.. i ze mozna sobie ja ot tak bez konsekwencji zdrowotnych powtarzac miesiac za miesiacem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Masz racje napewno dla organizmu to jest mega obciazenie. Ja akurat stymulacje zniislam dobrze. Ale fakt leki robia swoje

Kochana bo wizyty do 12 tc mialam.w programie. Gdybym sie nie wygadala ze mam tez lekarza miejscu to dalej bym tam jezdzila
O to sporo. Wlasnie mnie w szpitalu Pani zapytała a karta ciazy a ja hmmm ledwo mysli zbierałam. U mnie maks mozna do wizyty serduszkowej. Pewnie przyjmą dalej ale ciazy nie prowadzą.

Dziewczyny czy któraś ma pojęcie co znaczy ten wynik?

Załączniki

• 20180302_162714.png
    20180302_162714.png
    91,7 KB · Wyświetleń: 170
reklama
Dziewczyny przychodzę z pytaniem odnośnie spania... nie umiem nawet tego wyszukać w internecie ale chodzi o to że jak próbuję zasnąć na prawym boku/leżę już na nim to czuje jak brzuch mnie boli... nie jajniki, nie macica a właśnie brzuch. Przekręcę się na lewy bok czy położę na wznak i ból brzucha mija. Gdyby działo się to raz uznałabym że jestem po prostu zmęczona i wymyślam ale sprawdziłam kilka razy przez kilka nocy i to samo... o co tu chodzi? czy to coś złego?

A może to ból promieniujący od kręgosłupa?

Do góry