reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
chyba jakbyśmy razem w jednym pokoju przyjmowały ;) zawsze mi powtarza, że popatrzyłby se kiedyś na 2 kobity - nie wiem, czy chodzi mu o to, że tylko by sobie popatrzył, czy wolałby być w centrum uwagi 2 kobiet :p
Marzy mu się jednym słowem trójkąt...tylko Wiesz jak miałabym kobietę do wyboru ze sprytnymi rączkami a faceta obok...to chyba tak dla odmiany wolę kobietkę więc pixostaloby mu tylko patrzenie....Ale najważniejsze aby nasienie oddał do badania poradzi sobie sam jak się napatrzy :p

Marzy mu się jednym słowem trójkąt...tylko Wiesz jak miałabym kobietę do wyboru ze sprytnymi rączkami a faceta obok...to chyba tak dla odmiany wolę kobietkę więc pixostaloby mu tylko patrzenie....Ale najważniejsze aby nasienie oddał do badania poradzi sobie sam jak się napatrzy :p
heh, czyli idąc tym tokiem myślenia mamy załatwionych wszystkich innych mało przystojnych panów :D nie mam tu na myśli mojego, bo choć szpakowaty to przystojny drań jest ;)

Witam was dziewczyny ze mna jest moja mama... przyjechał tez brat bliźniak Damiego i jego mama... niestety jego czas powoli sie kończy... dzis zabralam go ze szpitala do domu .. ma bóle niestety ... pomagam mu jak moge... co to bedzie nie wiem powoli brak mi sił ... boje sie co to bedzie kiedy umerze co ze soba poczne ...teraz jestem zalamana ... ledwo żyje... płacze ciagle ..nie mam juz celu w życiu...

dobra, żegnam się na dziś bo padam, a jutro od nowa Polsko ludowa:p - jutro znowu pół forum będzie się z nas śmiało :p no to miłego poranka przy kawkach życzę :D

Witam was dziewczyny ze mna jest moja mama... przyjechał tez brat bliźniak Damiego i jego mama... niestety jego czas powoli sie kończy... dzis zabralam go ze szpitala do domu .. ma bóle niestety ... pomagam mu jak moge... co to bedzie nie wiem powoli brak mi sił ... boje sie co to bedzie kiedy umerze co ze soba poczne ...teraz jestem zalamana ... ledwo żyje... płacze ciagle ..nie mam juz celu w życiu...
ASIA dobrze że nie jesteś sama... teraz potrzebujesz wsparcia. Przygotuj się na najgorszy czas w swoim życiu...nie będzie łatwo. Ale nie zamykaj się na otoczenie,miej zawsze blisko siebie kogoś. Czytając Twój wpis nie potrafię powstrzymać łez... ciesz się każda chwila z Damianem, każdym jego gestem , oddechem...pamiętaj że taka miłość jak Wasza jest wyjątkowa i nawet rozlaka jej nie skończy.... ucałuj go od nas :*

reklama
Oj Asiulka... Jesteśmy myślami wszystkie z Tobą :* Cieszę się, że rodzina przyjechała, jakoś na swój sposób Cię wesprą. A Dami nigdy Cię nie zostawi, jestem pewna, że będzie zawsze przy Tobie, w Twoim sercu, myślach... Będzie czuwał przy Tobie. To niewyobrażalne co czujesz... Chciałabym Ci jakoś ulżyć... Ale mogę się jedynie pomodlić... Bądźcie dzielni, płaczę razem z Tobą ;(

Do góry