reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Kurcia Ja wierzę, że będzie dobrze i Ty też musisz wierzyć :* moja koleżanka po ivf przy pierwszym nie udanym podejściu A później przy udanym crio nie miała bolacych piersi mimo progesteronu .. jak widzisz co człowiek to różne objawy :)
Mnie cycki zaczely boleć a moze i to zle okreslenie, staly sie ciezkie dopiero kolo 9tc

Dziewczyny czy ktoras jest w stanie mi pomóc? 23 grudnia mialam lyzeczkowanie i do tej pory nie dostalam miesiączki. Czy powinnam sie marywic brakiem miesiaczki czy cierpliwie czekac? To juz 2 miesiace mijają....

Aniu, ja bym poszła do gina na wizytę, żeby sprawdzic co TAM słychać. Do mnie @ po łyżeczkowaniu zawitała równo 5 tygodni po zabiegu. Jak się czujesz? Co u Ciebie? :)
jesli chodzi o samopoczucie fizyczne to jest bardzo dobrze.bylam jakis miesiac temu na wizycie u ginekologa i powiedzial,ze wszystko ladnie sie zagoilo i niedlugo powinna przyjsc @. ale nie przychodzi.... ja tez nie czuje zeby bylo cos nie tak...

jesli chodzi o samopoczucie fizyczne to jest bardzo dobrze.bylam jakis miesiac temu na wizycie u ginekologa i powiedzial,ze wszystko ladnie sie zagoilo i niedlugo powinna przyjsc @. ale nie przychodzi.... ja tez nie czuje zeby bylo cos nie tak...
To może poczekaj jeszcze tydzień i wtedy idź znów, może da ci coś na wywołanie? a Ty masz normalne owulacje? miałaś lub podejrzewasz, że miałaś dni płodne? bo po łyżeczkowaniu teoretycznie powinna być najpierw owu a potem @
Ewentualnie - może zrób test?

To może poczekaj jeszcze tydzień i wtedy idź znów, może da ci coś na wywołanie? a Ty masz normalne owulacje? miałaś lub podejrzewasz, że miałaś dni płodne? bo po łyżeczkowaniu teoretycznie powinna być najpierw owu a potem @
ja ogolnie mam pco,brak owulacji,tak wiec nie mam dni plodnych:) test ciazowy???? nie to chyba niemozliwe..... chyba bym umarła.....

zreszta ciaza jest niemozliwa,bo mam bardzo ciezka prace fizyczna.poronilabym napewno....

reklama
Do góry