Szczescie1986
Fanka BB :)
Kochana mogę ciebie prosić na prvHej kochana. Przepraszam ze dopiero teraz ale wrocilam do domu dopiero przed chwila, bylam u lekarza autem i wracalam prawie 400 km, jeszcze sie obrocilam do Czestochowy do Sanktuarium zeby sie pomodlic za nas wszystkie... No a teraz jesli chodzi o wizyte to powiem Ci ze lekarz super - jak sie tylko wejdzie do gabinetu to od razu czuc od niego taka pozytywna energie, ze czlowiek na luzie z nim rozmawia i sie nie stresuje. Moja P. Dr z kliniki kazala mi przed wizyta do niego zrobic badania takie jak: test cba i imk, bialko c i s, LCT i z tymi wynikami pojechalam do niego. Mialam jeszcze zrobic allo mlr ale nie zdazylam i na szczescie nie bylo potrzebne. Jesli chodzi o wyniki to mi sie wydawalo ze wszystko w normie (wedlug tabelek), ale on mi sie zapytal w ktorym dniu cyklu je robilam i juz mial swoje tabelki w glowie (cos za duzo cos za malo - nie zaczailam wazystkiego). Plan mamy taki ze mam teraz brac tabletki immunosupresyjne przez 14 dni. I w nastepnym cyklu crio. 14 dni przed transferem oraz w dzien transferu intralipid. Jak beta bedzie dodatnia to potem jeszcze jeden intralipid. Z tego co kojarze to chyba dżoasia tez cos takiego stosowala... Mam nadzieje ze to pomoze