reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Koniczyna82 o nie :( tak mi przykro... Czekałam na wieści od Ciebie.
Doczytałam, że zapisałaś się do Paśnika i kupiłaś maszynę... Walczymy dalej moja kochana. Droga wyboista u Ciebie bardziej niż u innych ale jej koniec taki sam - różowa pupula.

reklama
Kochane wiesci po punkcji ;) pobrano 20 kumulusow na moment wyjscia z kliniki nie wiadomo ile jest dojrzalych. Nasienie emka 20mln plemnikow 1% ruchu wiec nie mozna zrobic magnetycznej separacji bo jest za maly ruch. Ale wierze ze wsrod tych 20 mln znajda sie te ktore dadza rade i bedziemy miec i zarodki emka i dawcy. Jestem tam otumaniona ze caly czas spie w drodze powrotnej no ale nie ma sie co dziwic jestem po 3 kroplowkach przeciwbolowych tak mnie nawalal prawy jajnik ze dostalam 2 w gratisie do standardu ;)
Bidoku. Ale 20 to piekny wynik:) kiedy bedziesz wiedziec ile sie nadawalo do zaplodnienia? To teraz kciukasy za seksik:)

Już dziewczyny mnie przekonały, że to nie ma sensu także nie będę robiła już bety. Wizyta 19 lutego mnie czeka :):) Jestem bardzo ciekawa czy jeden czy dwa bąbelki :D
Masz wizytę w moje urodziny i obstawiam że będzie dwójka bo mam siostrę - blizniaczke [emoji6] [emoji5]

Kochana a jeszcze co do.wizyty u Pasnika to sprobuj sobie juz teraz ogarnac jedno badanie-ocena aktywnosci cytotoksycznej komorek NK bo pewno ci je zleci a na to badanie sa zapisy i raczej nikt Ci go nie zrobi od reki. Ty pewno jestes z okolic Warszawy. Ja robilam je w szpitalu dzieciecym w Krakowie Prokocimiu. Bo jesli nie bylas w ciazy to alli mlrow Ci nie zleci a te inne zrobisz od reki
No właśnie nie bardzo wiem gdzie zrobić, pytałam poprzedniego lekarza bo chciałam to mówił ze nie wie. W Novum nie robią. Ktoś mi może kiedyś mówił gdzie w Warszawie można ale nie pamiętam, myślałam ze jak do Łodzi pojade to zrobią od razu wszystko :(

Jakieś podpowiedzi dziewczyny z Warszawy?

A jesli chodzi o kombinacje z przyspiezzeniem leczenia od Pasnika to i tak dupa. Plusem jest tylko to ze chyba nie bede musiala jechac na wizyte bo kazal sie odezwac i wysle recepty. Ale niestety od antybiotykow ktore dostalam do punkcji musi minac 10 dni zebym mogla brac leki immunosupresyjne wiec trudmo nie bede tu cudowac z wydluzaniem cyklu. Po stymulacji niech sobie moje jajniory dojda do siebie i zaczne wszystko pod koniec marca :)

Z ta immunologia to tez tak jest....o_Oo_Oo_O
u jednych funkcjonuje u innych nie,albo co ktorys transfer:(
Mozesz NK zrobic i jesli wyjda ci duzo podwyzszone ,to sobie strzelic ze 3 intralipidy przed kolejnym transferem z encortonem i clexane ,ASS ,folio i B12 . To taki podstawowy zestaw ,jesli nie chcesz miesiacami czekac.Ehhh:(
No właśnie chce sprawdzic żeby wiedziec chociaż czy isc w drapania czy bardziej sterydy i encorton...
wiesz może gdzie w Warszawie zrobię to NK?

reklama
Do góry