reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane wiesci po punkcji ;) pobrano 20 kumulusow na moment wyjscia z kliniki nie wiadomo ile jest dojrzalych. Nasienie emka 20mln plemnikow 1% ruchu wiec nie mozna zrobic magnetycznej separacji bo jest za maly ruch. Ale wierze ze wsrod tych 20 mln znajda sie te ktore dadza rade i bedziemy miec i zarodki emka i dawcy. Jestem tam otumaniona ze caly czas spie w drodze powrotnej no ale nie ma sie co dziwic jestem po 3 kroplowkach przeciwbolowych tak mnie nawalal prawy jajnik ze dostalam 2 w gratisie do standardu ;)

Kciuki zacisniete, żeby ładnie się zaplodnily i dały upragnioną ciążę :)

Ja chce zacząć ubrania :) na razie tylko poduszki, pieluszki, akcesoria dla dzieci, kocyki pościeli i takie tam. kosmetyczki duperele dla dzieci w okolicy. Wczoraj szyłam czarna pelerynę z kapturem dla pluszowego kota na przykład ;) bo doszłyśmy do niego rzep i do bluzki i jedna mała czarownica tańczy dziś z nim na balu. Tyle że kot był slodziakowy to podtanowiłyśmy go trochę umrocznić ;)
Jejku Koniczynko, super ze potrafisz ogarniac takie rzeczy! Ja zawsze chcialam sie nauczyc szyc, ale jestem strasznie lewa, maks moich mozliwosci to guzik w koszuli [emoji6] jakies 10-13 lat temu, jeszcze za gowniarza, uszylam mojemu M poduszke z wyhaftowanym "Kocham Cie" no i nijak to sie mialo do ksztaltu poduszki [emoji6] M zawziecie twoerdzil ze mu sie podoba, poswiecal sie i spal na niej, ale kupa smiechu tylko z tego byla [emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

hm.. a czy kurczak to nie jest "stadium larwalne" kury lub koguta? :D kurczaki chyba są obojga płci.. Czy się mylę? cholerka powinnam być specem. Nie dość, że mam nick jaki mam, to mój ojciec ma hurtownię wędlin i mięsa ;D

Ja mam transfer 16.01 :) witam w drużynie :D
Stadium larwalne kury lub koguta [emoji28] umarlam ze smiechu [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny a myślicie że warto przed ciążą zrobić sobie badania na opryszczkę wargową? W sensie czy kiedyś chorowałam i już mam w sobie wirusa? Bo sama nie wiem, a podobno jak się zachoruje po raz pierwszy w ciąży to kiszka... I wolałabym w razie czego nie umierać ze strachu czy choruję pierwszy raz czy to tylko "odnowienie"

Jest to zgodne z prawem,bo też sporo o tym czytałam adopcja ze wskazaniem to biologiczna matka która potencjalnie was wybierze ma 3 miesiące na zrzeczenie się praw rodzicielskich przed sądem i was wskazuje jako nową rodzinę dla dziecka.

Jest to zgodne z prawem pod warunkiem, że kobieta odda dziecko w dobre ręce, żeby zapewnić mu jak najlepszy dom i szansę na szczęśliwe życie bo sama nie jest w stanie temu podołać. Jak bierze za to pieniądze, to już jest handel ludźmi i jest nielegalne (i moim zdaniem chore zarówno od strony sprzedające jak i kupującej).

Kurde super!!! Prowadzisz jakiegos bloga albo wrzucasz te swoje cuda gdzies??
Nie, ja zwykle szyje coś dla konkretnej osoby na prezent. A ze początkuje to to trochę trwa. I na cito oddaje ;) A ty jak szyjesz poduszki to zacznij szyc wyprawkę. Jest masa łatwych rzeczy a tyle będziesz miała uciechy... i będzie tak jak sobie wymarzysz.
Tu np takie rożki uszyłam dla bliźniaczek klientki. Oczywiście invitrowe, ona 45 lat ;)

Nie wyklejce bo nie wiem jak zmniejszyć rozmiar zdjęcia na tablecie:/

reklama
Jest to zgodne z prawem pod warunkiem, że kobieta odda dziecko w dobre ręce, żeby zapewnić mu jak najlepszy dom i szansę na szczęśliwe życie bo sama nie jest w stanie temu podołać. Jak bierze za to pieniądze, to już jest handel ludźmi i jest nielegalne (i moim zdaniem chore zarówno od strony sprzedające jak i kupującej).
Oczywiście masz racje,jak biorą kasę za to to to jest nielegalne..Ale wiele kobiet tam chce by w czasie ciąży się nią i dzieckiem zaopiekować...

Do góry