reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja przez tel Was czytam wiec lipa z focia ale bylam i ladnie bilo i sie ruszal. 7.2 mm wiec byk jak smok ale serce jest wiec jedt pieknie. wg usg wychodzi mi 6t4dz wiec jest mlodszy niz obliczenia z ivf. prolutex mi zapisala i luteine na 100 % a lekarka mloda i brak wiedzy.... ale wazne ze skierowanie na prenatalne i L4 mam
Super! Gratulacje!!![emoji173]
Teraz juz bedzie tylko pieknie[emoji110]
Jejku dziewczyny, alez ja sie przez Was naplacze przy tym telefonie.. dzisiaj moje imieniny i jest to zdecydowanie dzien bardzo dobrych wiesci [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ufff, u mnie jak zawsze byla juz wizja apokaliptyczna. Dzieki...

Macica czysta, beta spadla, wiec nic tylko brac sie za nadzerke a poki co zmuszac do wspolzycia faceta i zapisac sie na joge :)

No i ta nieszczesna klinike zmienic. Nadal myslimy, ale jednak Katowice wybierzemy. Mysle tylko czasami, ze nigdzie wsumie nie ma cudotworcy i kto wie, czy to wogole ma sens.

Joga jest SUPER! Działa na ciało i na głowę. Zapisz się koniecznie.

A sens próbowanie ma zawsze. Nie poddajemy się bez walki!

Dzizes nie:(:(:(:(przykro mi
No niestety. Mam jeszcze sporo zarodkow ale co ja ci będę mówić, dobrze wiesz jak to jest któryś raz. Nawet nie przybiło mnie za bardzo, przywykłam, cięższe było czekanie

Zapisałam się do tego Pasniaka... 13 marzec pierwszy termin. Smutno mi strasznie ze tyle czekania bo teraz miesiąc, potem wyniki badan, potem jak leczenie immuno to słyszałam ze ze 3 miesiace.... dupa dupa dupa. No ale ja nie mam nic z immuno poronionego.
Z Novum pewnie zadzwonią ze trzeba próbować kolejne bo oni w immunologię nie wierzą, ja wierze średnio. Znaczy wierzę ze działa to leczenie ale na ułamku osób co się leczą. No ale ok, pobadam chociaż.

OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Jak by ktoś zamierzał zrezygnować albo przełożyć wizyte u Pasnika z terminem przed 13.03 to Koniczyna chętnie przygarnie bo wkurwu już dostaje z tym czekaniem na wszystko :D

No niestety. Mam jeszcze sporo zarodkow ale co ja ci będę mówić, dobrze wiesz jak to jest któryś raz. Nawet nie przybiło mnie za bardzo, przywykłam, cięższe było czekanie

Zapisałam się do tego Pasniaka... 13 marzec pierwszy termin. Smutno mi strasznie ze tyle czekania bo teraz miesiąc, potem wyniki badan, potem jak leczenie immuno to słyszałam ze ze 3 miesiace.... dupa dupa dupa. No ale ja nie mam nic z immuno poronionego.
Z Novum pewnie zadzwonią ze trzeba próbować kolejne bo oni w immunologię nie wierzą, ja wierze średnio. Znaczy wierzę ze działa to leczenie ale na ułamku osób co się leczą. No ale ok, pobadam chociaż.

OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Jak by ktoś zamierzał zrezygnować albo przełożyć wizyte u Pasnika z terminem przed 13.03 to Koniczyna chętnie przygarnie bo wkurwu już dostaje z tym czekaniem na wszystko :D
Moze po leczeniu a przed kolejnym podejsciem udaloby wam sie gdzies wyjechac, zmienic otoczenie, naladowac akumulatory bo to na prawde jest potrzebne. Ja po pierwszych szczepieniach polecialam na Gran Canarie. Wydatek to byl duzy ake stwierdzilam ze jak nie wyjade to zwariuje

W założeniu był to czynnik męski słaba jakość nasienia. U mnie teoretycznie wszystko w normie wyniki książkowe. Problemy zaczeły się kiedy na USG po hormonach doktor zobaczył tylko 6 komórek. On sam nie spodziewał się tak małej ilości. :(
Kochana nie zakladaj od razu najgorszego. IVF to emocjonalny rollercoaster, potrafi czlowieka dojechac psychicznie jak nic innego. Nikt nie wie, jak sie zakonczy jego droga w danej procedurze, czasem jest duzo na oko pieknych zarodkow, a finalnie nic z nich nie ma, a czasem jest tylko jeden ale sie okazuje TYM jednym silaczem [emoji4] nic nie jest jeszcze przesadzone.
Glowa do gory, a my wszystkie tu trzymamy za Was mocno kciuki[emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No niestety, musza być jakieś wyjątki potwierdzające regułę ;)
Kochana a jeszcze co do.wizyty u Pasnika to sprobuj sobie juz teraz ogarnac jedno badanie-ocena aktywnosci cytotoksycznej komorek NK bo pewno ci je zleci a na to badanie sa zapisy i raczej nikt Ci go nie zrobi od reki. Ty pewno jestes z okolic Warszawy. Ja robilam je w szpitalu dzieciecym w Krakowie Prokocimiu. Bo jesli nie bylas w ciazy to alli mlrow Ci nie zleci a te inne zrobisz od reki

Do góry