Musze sie zapisac na 12-13.02No to super tylko się cieszyć objawy ciążowe się rozkręcaja.Bedzie kiedyś co wspominać.Kiedy masz kolejna wizytę?
reklama
tamiza
Fanka BB :)
Też jestem w szokuWoow...6 na 6...super wynik!!!
Teraz niech się ładnie dzielą
@Doris30:-) i jak maluch ? wiesci ? zdjecie
Szczescie1986
Do tych dziewczyn którym beta spadła! Czy przy becie spadającej są zawroty głowy!?? Wiecie co bo ja od dłuższego czasu tak mam! Majta mna! A może to coś tam się dzieje??
chlopkers
Ladny wynik [emoji4]Mam informację z laboratorium
Z 14 komórek tylko 6 było dobrych.
Wszystkie zapłodniły się prawidłowo więc jest nadzieja że będzie co mrozic
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam odrazu na drugi dzieńDziewczyny czy to normalne że trzy dni po odstawieniu progesteronu dostałam okresu??
Brałam Prolutex i Crinone...
Dodatkowo progynova i Acard. Poniedziałek test negatywnie a dziś od rana okres bardzo obfity i bardzo bolesny
Ja się bardzo złe czułam i też były zawroty głowy dość mocne, ale nie wiem z czym związane. Może odstawienie lekow, może beta...nie wiem.Do tych dziewczyn którym beta spadła! Czy przy becie spadającej są zawroty głowy!?? Wiecie co bo ja od dłuższego czasu tak mam! Majta mna! A może to coś tam się dzieje??
Sylvia00
Brawo! Trzymam kciukiMam informację z laboratorium
Z 14 komórek tylko 6 było dobrych.
Wszystkie zapłodniły się prawidłowo więc jest nadzieja że będzie co mrozic
reklama
Hejo, jestem 13 dpt. Od poniedziałku czyli 10 dpt, boli mnie brzuch i momentami robi mi się słabo. 11 dpt, bete miałam 126 ale progesteron tylko 17- trochę słabo. Dziś powtórzyła hcg, jutro wynik. Boję się tych bólów. Cały czas leżę plackiem.
Podziel się: