reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Do tych dziewczyn którym beta spadła! Czy przy becie spadającej są zawroty głowy!?? Wiecie co bo ja od dłuższego czasu tak mam! Majta mna! A może to coś tam się dzieje??

Do tych dziewczyn którym beta spadła! Czy przy becie spadającej są zawroty głowy!?? Wiecie co bo ja od dłuższego czasu tak mam! Majta mna! A może to coś tam się dzieje??
Ja się bardzo złe czułam i też były zawroty głowy dość mocne, ale nie wiem z czym związane. Może odstawienie lekow, może beta...nie wiem.

reklama
Hejo, jestem 13 dpt. Od poniedziałku czyli 10 dpt, boli mnie brzuch i momentami robi mi się słabo. 11 dpt, bete miałam 126 ale progesteron tylko 17- trochę słabo. Dziś powtórzyła hcg, jutro wynik. Boję się tych bólów. Cały czas leżę plackiem.

Do góry