reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki dziewczyny za rady. O zmianie kliniki mysle, mam juz cos na oku, ale w tej mam jeszcze jednego mrozaka. Nie bede juz kombinowac z jego przenoszeniem.bo to na pewno dodatkowy koszt i za duzo zachodu. Moze wymysle jakis nowy plan na to ostatnie podejscie, jak nie to podejde na samym minimum czyli progesteron i estradiol, moze ewentualnie heparyna, bez cudow. Obczaje terminy do Sydora, moze wysepie od niego intralipid, zobacze.
Dobrze wiecie, ze sie z tego wylize, musze...

Tylko qrwa najgorsze jest to, ze za kazdym razem dostaje co najmniej podwojnego kopa w dupsko, za kazdym razem jak.jest ****.wo to jednak pojawia sie nadzieja tylko po to zeby zaraz znowu dac mi w pysk... za co ja sie pytam... co ja takiego zrobilam...
Asiu zanim odbierzesz swojego kropka sprawdź powód dlaczego Twoje ciało zarodki odrzuca. Genetyka czy immunologia .
Mi lekarz powiedział że testy genetyczne wykazują nieprawidłowości u zaledwie kilku % par. Trzymam kciuki.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Uuu Kochana moja blastka już ma 16m-cy:) i zaczyna mówić:)2lata temu mialam pierwszy transfer... We wrześniu wróciliśmy po rodzeństwo ale niestety bez powodzenia a w listopadzie również porażka. Ale trzeba walczyć dalej:)

Podobnie jak ja mamy Olka 2,3 lat we wrześniu podejście nie udane i teraz ostatnie w czwartek było

Witam kochane... nie mam jak was nadrobić tyle stron .. dawno już tutaj nie zaglądałam bo miałam i mam mase spraw na głowie no i ciągle coś się dzieje.. mam nadzieje że u was jest lepiej niż u nas.. Dami w wtorek dostał 4 wlew na żądanie bo wyniki są na granicy.. dami powoli dochodzi do siebie faszeruje go czym tylko.moge soki zupki owoce warzywka itd. niestety ciągle traci na wadze jest bardzo chudziutki juz ..lekarze zamiast dawać nam wsparcie albo cheć do walki mam wrażenie że postawili kreske na damim ... teraz w srode ma miec tomografie a w czwartek rozmowe z lekarzami... tak sie boje co tam wyjdzie świruje juz od tygodnia.. nie wiem co mam ze soba zrobic .. to czekanie mnie dobije.. ciągle mam iskre nadzieji że może jednak sie poprawi że może lek działa... trzymajcie kciuki kochane .. pozdrawiam ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@asinka89 nie znam Waszej historii, choć kilkakrotnie wątek już się pojawiał.

Życzę Wam ogromnej siły walki. Za Was i wszystkich lekarzy razem wziętych. Z całego serca życzę.

Tego samego życzę też dziewczynom, którym w tym tygodniu wypadają ważne dni (punkcje, transfery, bety, badania). Przepraszam, że tak "bezimiennie".

Ja też będę 2 lutego na badaniach więc może gdzieś się miniemy:-) :) jeśli będziesz do południa:tak:
Nie wiem, jak to się stało, że do tej pory nie odpisałam (sorki ;p) - ale Ty, ja pomyliłam dzień wizyty. Mam 1 lutego o godz. 14.40. Rano badania :)

Martwię się, że z dnia na dzień wszystkie bolesne sprawy ze mnie "schodzą", że coraz mniej się dzieje. Mam nadzieję, że jednak wszystko jest ok.

reklama
Witam kochane... nie mam jak was nadrobić tyle stron .. dawno już tutaj nie zaglądałam bo miałam i mam mase spraw na głowie no i ciągle coś się dzieje.. mam nadzieje że u was jest lepiej niż u nas.. Dami w wtorek dostał 4 wlew na żądanie bo wyniki są na granicy.. dami powoli dochodzi do siebie faszeruje go czym tylko.moge soki zupki owoce warzywka itd. niestety ciągle traci na wadze jest bardzo chudziutki juz ..lekarze zamiast dawać nam wsparcie albo cheć do walki mam wrażenie że postawili kreske na damim ... teraz w srode ma miec tomografie a w czwartek rozmowe z lekarzami... tak sie boje co tam wyjdzie świruje juz od tygodnia.. nie wiem co mam ze soba zrobic .. to czekanie mnie dobije.. ciągle mam iskre nadzieji że może jednak sie poprawi że może lek działa... trzymajcie kciuki kochane .. pozdrawiam ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana trzymam mocno kciuki za wyniki oby zwierz poddal sie chemioterapii i ulatnial z organizmu Damiego
Buziaczki i usciski dla was badzcie silni :*

Do góry