reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem, jak to się stało, że do tej pory nie odpisałam (sorki ;p) - ale Ty, ja pomyliłam dzień wizyty. Mam 1 lutego o godz. 14.40. Rano badania :)

Martwię się, że z dnia na dzień wszystkie bolesne sprawy ze mnie "schodzą", że coraz mniej się dzieje. Mam nadzieję, że jednak wszystko jest ok.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasolkę:tak:

Witam kochane... nie mam jak was nadrobić tyle stron .. dawno już tutaj nie zaglądałam bo miałam i mam mase spraw na głowie no i ciągle coś się dzieje.. mam nadzieje że u was jest lepiej niż u nas.. Dami w wtorek dostał 4 wlew na żądanie bo wyniki są na granicy.. dami powoli dochodzi do siebie faszeruje go czym tylko.moge soki zupki owoce warzywka itd. niestety ciągle traci na wadze jest bardzo chudziutki juz ..lekarze zamiast dawać nam wsparcie albo cheć do walki mam wrażenie że postawili kreske na damim ... teraz w srode ma miec tomografie a w czwartek rozmowe z lekarzami... tak sie boje co tam wyjdzie świruje juz od tygodnia.. nie wiem co mam ze soba zrobic .. to czekanie mnie dobije.. ciągle mam iskre nadzieji że może jednak sie poprawi że może lek działa... trzymajcie kciuki kochane .. pozdrawiam ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochani trzymajcie sie. Myslalam o Was wczoraj, dobrze, ze sie odezwalas chociaz mialam nadzieje, ze jednak beda to lepsze wiesci. Niech moc bedzie z Wami :*

Witam kochane... nie mam jak was nadrobić tyle stron .. dawno już tutaj nie zaglądałam bo miałam i mam mase spraw na głowie no i ciągle coś się dzieje.. mam nadzieje że u was jest lepiej niż u nas.. Dami w wtorek dostał 4 wlew na żądanie bo wyniki są na granicy.. dami powoli dochodzi do siebie faszeruje go czym tylko.moge soki zupki owoce warzywka itd. niestety ciągle traci na wadze jest bardzo chudziutki juz ..lekarze zamiast dawać nam wsparcie albo cheć do walki mam wrażenie że postawili kreske na damim ... teraz w srode ma miec tomografie a w czwartek rozmowe z lekarzami... tak sie boje co tam wyjdzie świruje juz od tygodnia.. nie wiem co mam ze soba zrobic .. to czekanie mnie dobije.. ciągle mam iskre nadzieji że może jednak sie poprawi że może lek działa... trzymajcie kciuki kochane .. pozdrawiam ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki! Wiem co to znaczy walczyc o zycie ukochanej osoby, tym bardziej wspolczuje ze musicie przez to przechodzic. Ale mocno wierze ze uda sie wyleczyc Twojego Damiego.
Badz dzielna Kochana, jesli nie dla siebie to chociaz dla niego! Sciskam [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ufff dziewczyny dopadł mnie strach siedzę i czekam na betę!!! Oby te sikacze były pozytywne bo już nigdy ich nie kupię! I chyba zwątpię w medycynę! A wiec dziewczyny popołudniu dam wam znac
Powodzenia kochana, nie stresuj sie tyle, bo to naprawde szkodzi. Po badaniu idz na jakies male zakupy albo jakos inaczej sobie zaplanuj dzien bo oszalejesz. Ja zawsze przesypiam czesc czekania, wiec lozko tez polecam:)

Powodzenia kochana, nie stresuj sie tyle, bo to naprawde szkodzi. Po badaniu idz na jakies male zakupy albo jakos inaczej sobie zaplanuj dzien bo oszalejesz. Ja zawsze przesypiam czesc czekania, wiec lozko tez polecam:)
Kochana ja po becie lecę do pracy!! Ostatnio tyle wolnego ,ze nie mogę pozwolić na kolejne leniuchowanie!

Asiu zanim odbierzesz swojego kropka sprawdź powód dlaczego Twoje ciało zarodki odrzuca. Genetyka czy immunologia .
Mi lekarz powiedział że testy genetyczne wykazują nieprawidłowości u zaledwie kilku % par. Trzymam kciuki.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana immunologicznie sie badalam, lekami obstawiona bylam. Genetyka juz teraz nic nie zmieni, ewentualnie przed kolejna procedura.

reklama
Do góry