Szczescie1986
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moja betę jutro!!! Oby była pozytywna bo ja jestem po tych sikaczach nastawiona pozytywnie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie wiem czy nie jest za późno skoro jutro mam punkcję ..Pierwszy transfer udany. Ale z nd. U dr g
Ja na Waszym miejscu asekuracyjnie wybrałbym dawce bo jak nie znajdą plemników to na świeżo zapłodnia twoje komórki nd
Cena jest wyższa o jakieś 2000
bedzie git!kciuki zaciśnięte!Dziewczyny trzymajcie kciuki za moja betę jutro!!! Oby była pozytywna bo ja jestem po tych sikaczach nastawiona pozytywnie!!!
wiem że nd się trochę wcześniej rezerwuje ale trzymam kciuki żeby udało się z waszymWłaśnie nie wiem czy nie jest za późno skoro jutro mam punkcję ..
Ale dzięki za podpowiedz, gdyby była potrzeba drugi raz to się zabezpiecze..wiem że nd się trochę wcześniej rezerwuje ale trzymam kciuki żeby udało się z waszym
3 mam kciuki i jaDziewczyny trzymajcie kciuki za moja betę jutro!!! Oby była pozytywna bo ja jestem po tych sikaczach nastawiona pozytywnie!!!
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moja betę jutro!!! Oby była pozytywna bo ja jestem po tych sikaczach nastawiona pozytywnie!!!
Kochana te 9 dni to wiem ,ze tak jakby całe życie! Ale szybko zleci!!!Dziewczyny już tylko 9 dni i wizyta doczekać sie nie moge mam nadzieję ze dostanę zielone światełko na transfer czas wziąć swoje dzieciątka; ) jajnik albo zrosty pobolewa już rzadko raz górą dwa na dzień zaboli nie jest zle
U nas było kiepskie nasienie. Nie we Wrocławiu się leczylismy tylko w Łodzi. 4 iui nieudane, pierwszy transfer nieudany, drugi dwóch 5 dniowych blastocyt udany i od 13.12. 2017 tule Oliwie i Filipa [emoji7] walczyc i się nie poddawać!Cześć dziewczyny
W piątek zaczęłam czytać forum, zatrzymałam się w 2015 roku, ale żadna z historii nie opisywała starań ze słabym nasieniem, czy któraś z Was może opisać, jakie są szanse na uzyskanie zarodków ? Mam ok 19 pęcherzyków, jutro punkcją, zaczyna się stres o to czy cokolwiek uda się zapłodnić.
Jakie macie doświadczenia z invimed we Wrocławiu? I dr gizlerem ?