reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc Dziewczyny, ja juz po wizycie , ktora mialam miec 17.01. Wszystko dobrze z babelkiem , serducho sie rozkrecilo , wczoraj HR bylo 169/min . rozmiary wlasciwe , raczki , nozki . Jestem szczesliwa ze wszystko jest ok. Zycze wszystkim podobnych wspanialych wiadomosci na wizytach. U mnie nast. wizyta 7.02. w miedzy czasie prenatalne na nfz bede szukac po szpitalach . zabieram sie zaraz za dzwonienie . Zycze milego i spokojnego dnia :)))))Zobacz załącznik 835519
Gratulacje piękne dzieciaczki.Mozna robić prenatalne na NFZ?

@Chocolateri - Maluszki muszą być zdrowe i rosnąć jak na drożdżach. Pochwal się zdjęciami i dobrymi wiadomościami po wizycie.
@Iskra_82 - najważniejsze, żeby Maluszek miał dobre wymiary i pozwolił Ci cieszyć się beztroska ciąża. A jeśli będzie już serduszko to dodatkowo wszystkie będziemy się cieszyły :)
@Koniczyna82 - Ty chyba na dziś miałaś przeniesiony scratching endometrium. Oby przebiegł bezboleśnie a jego skutkiem był w kolejnym cyklu udany transfer.
Jeśli któraś ma dziś betę (np. @dżoasia) to wyników o jakich marzycie.

Ps. Za mnie też poproszę trzymać kciuki. Oby z Malusskiem było wszystko dobrze.
Przyłączam się do życzeń ❤ kciuki za wszystkie! ✊✊✊
@Oczekiwanie2017 kciuki za dzisiejsze badania ! ❤✊✊✊ czekamy na informacje :)

Gratulacje piękne dzieciaczki.Mozna robić prenatalne na NFZ?
Ja miałam na nfz prenatalne i połówkowe mimo 26 lat. Dostałam skierowanie z kliniki gdzie było zaznaczone jako powód ze wspomagany rozród-in vitro. Mój gin prowadzący, że nie ma takiej potrzeby, ale decyzje zostawia mi. Zrobiłam wszystkie, przyjemność podglądania maluszka częściej była większa.

Dziewczyny zrobiłam test a tu dwie krechy :shocked2: nie mogę uwierzyć.

Załączniki

• _20180116_100131.JPG
    _20180116_100131.JPG
    112,1 KB · Wyświetleń: 117
Czesc Dziewczyny, ja juz po wizycie , ktora mialam miec 17.01. Wszystko dobrze z babelkiem , serducho sie rozkrecilo , wczoraj HR bylo 169/min . rozmiary wlasciwe , raczki , nozki . Jestem szczesliwa ze wszystko jest ok. Zycze wszystkim podobnych wspanialych wiadomosci na wizytach. U mnie nast. wizyta 7.02. w miedzy czasie prenatalne na nfz bede szukac po szpitalach . zabieram sie zaraz za dzwonienie . Zycze milego i spokojnego dnia :)))))Zobacz załącznik 835519
Cudowny widok. Gratulacje :)

Witam w ten pochmurny zimowy dzień.Ja nie wytrzymałam zrobiłam rano test i wyszła taka bardzo bladziutka kreseczka powiedzmy taki cień.Jutro zrobię bete jak będę robić progesteron.To dopiero 8dpt wiec spokojnie poczekam do jutra.Zycze udanego dnia
Super, trzymam kciuki za bete do nieba ✊✊

reklama
Do góry