Witam w ten pochmurny zimowy dzień.Ja nie wytrzymałam zrobiłam rano test i wyszła taka bardzo bladziutka kreseczka powiedzmy taki cień.Jutro zrobię bete jak będę robić progesteron.To dopiero 8dpt wiec spokojnie poczekam do jutra.Zycze udanego dnia
reklama
Gratulacje piękne dzieciaczki.Mozna robić prenatalne na NFZ?Czesc Dziewczyny, ja juz po wizycie , ktora mialam miec 17.01. Wszystko dobrze z babelkiem , serducho sie rozkrecilo , wczoraj HR bylo 169/min . rozmiary wlasciwe , raczki , nozki . Jestem szczesliwa ze wszystko jest ok. Zycze wszystkim podobnych wspanialych wiadomosci na wizytach. U mnie nast. wizyta 7.02. w miedzy czasie prenatalne na nfz bede szukac po szpitalach . zabieram sie zaraz za dzwonienie . Zycze milego i spokojnego dnia ))))Zobacz załącznik 835519
Przyłączam się do życzeń ❤ kciuki za wszystkie!@Chocolateri - Maluszki muszą być zdrowe i rosnąć jak na drożdżach. Pochwal się zdjęciami i dobrymi wiadomościami po wizycie.
@Iskra_82 - najważniejsze, żeby Maluszek miał dobre wymiary i pozwolił Ci cieszyć się beztroska ciąża. A jeśli będzie już serduszko to dodatkowo wszystkie będziemy się cieszyły
@Koniczyna82 - Ty chyba na dziś miałaś przeniesiony scratching endometrium. Oby przebiegł bezboleśnie a jego skutkiem był w kolejnym cyklu udany transfer.
Jeśli któraś ma dziś betę (np. @dżoasia) to wyników o jakich marzycie.
Ps. Za mnie też poproszę trzymać kciuki. Oby z Malusskiem było wszystko dobrze.
@Oczekiwanie2017 kciuki za dzisiejsze badania ! ❤ czekamy na informacje
tak , ja sa wskazania , u mnie np wiek powyzej 35 lat )))Gratulacje piękne dzieciaczki.Mozna robić prenatalne na NFZ?
Agnieś191
Fanka BB :)
Ja miałam na nfz prenatalne i połówkowe mimo 26 lat. Dostałam skierowanie z kliniki gdzie było zaznaczone jako powód ze wspomagany rozród-in vitro. Mój gin prowadzący, że nie ma takiej potrzeby, ale decyzje zostawia mi. Zrobiłam wszystkie, przyjemność podglądania maluszka częściej była większa.Gratulacje piękne dzieciaczki.Mozna robić prenatalne na NFZ?
Doris30:-)
hope322
Cudowny widok. GratulacjeCzesc Dziewczyny, ja juz po wizycie , ktora mialam miec 17.01. Wszystko dobrze z babelkiem , serducho sie rozkrecilo , wczoraj HR bylo 169/min . rozmiary wlasciwe , raczki , nozki . Jestem szczesliwa ze wszystko jest ok. Zycze wszystkim podobnych wspanialych wiadomosci na wizytach. U mnie nast. wizyta 7.02. w miedzy czasie prenatalne na nfz bede szukac po szpitalach . zabieram sie zaraz za dzwonienie . Zycze milego i spokojnego dnia ))))Zobacz załącznik 835519
hope322
Oł jeee ale sie ciesze, ze tym razem sie udalo. Trzymalam za Ciebie caly czas kciuki i teraz trzymam dalej za piekna bete a potem serduszkoDziewczyny zrobiłam test a tu dwie krechy nie mogę uwierzyć.
hope322
Super, trzymam kciuki za bete do niebaWitam w ten pochmurny zimowy dzień.Ja nie wytrzymałam zrobiłam rano test i wyszła taka bardzo bladziutka kreseczka powiedzmy taki cień.Jutro zrobię bete jak będę robić progesteron.To dopiero 8dpt wiec spokojnie poczekam do jutra.Zycze udanego dnia
reklama
Podziel się: