reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam wszystkich gorąco. Z racji tego ze u nas ciagle cos nie zagladam tu czesto.. praktycznie co tydzien spedzam w klinice..juz stala sie chyba moim drugim domem:/
Dziewczyny mysle ze u was troche lepiej? Mysle o Was moje forumowiczki i widziałem trochę nowych twarzy na fb.. fajnie ze rosniemy w siłę:)

Ja w piatek dostałem wewnętrznego krwotoku i powiem Wam, ze wiem co czuje i o czym mysli człowiek przed końcem..juz myslalem ze z tego nie wyjde...lekarze tez byli w szoku bo jak policzyli to wyszlo kolo 3l krwi..
To prawda co mowia ze sie nie zna dnia ani godziny dlaczego kochajcie sie, walczcie o swoje szczescia i nie marnujcie żadnego dnia życia!![emoji2][emoji8]
Dami

★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
Witaj,
Pozdrawiam Cie serdecznie, podziwiam Twoja wielka wole walki i trzymam kciuki z calego serca zeby wszystko dobrze sie skonczylo i zebyscie byli szczesliwi :)

Czesc Dziewczyny, ja juz po wizycie , ktora mialam miec 17.01. Wszystko dobrze z babelkiem , serducho sie rozkrecilo , wczoraj HR bylo 169/min . rozmiary wlasciwe , raczki , nozki . Jestem szczesliwa ze wszystko jest ok. Zycze wszystkim podobnych wspanialych wiadomosci na wizytach. U mnie nast. wizyta 7.02. w miedzy czasie prenatalne na nfz bede szukac po szpitalach . zabieram sie zaraz za dzwonienie . Zycze milego i spokojnego dnia :)))))Zobacz załącznik 835519
Super gratuluje z calego serca...

@Sol a Ty bralas cos na ta nadzerke?
Tak wyczytalam, ze ona moze sie zrobic od infekcji a ja miala ze dwa razy grzybicza. Przed ciaza bylo wszystko ladnie, wiec to pewnie to.
Hey Hope. Sorki ale zaczęłam używać aplikacji i nie mogę się połapać. Przeoczyłam Twoje zapytanie.
Właśnie nie dali mi nic w ciąży na tą nadzerke a że plamienia przeszły to ja też nie dociekalam.
Z tego co widzę to u Ciebie wszystko dobrze. Powodzenia dziś na wizycie i podziel się Twoim szczęściem.

My mamy wizytę w sobotę. Idziemy naturalnym. Dziś 5dc.
Powiedz(cię) mi proszę jak często i w które dc miałyscie wizyty na naturalnym?

No i gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom pięknych testów, bijacych serduszek i super wyników badań bo posypały się tutaj ostatnio super wiadomosci[emoji173] woohoo rozpoczynacie najpiękniejsza przygodę swojego życia :) bycie mama jest cudowne.

Dami i asinka cały czas myślę o Was i jestem z wami. Walcz Dami i kopnij w dupe to paskudstwo. Pokaż kto tu rządzi!

A Asia życzę żeby wszystko się potoczyło najpiękniej jak może...

Dziewczyny. Powiedzcie mi. Ile czasu was pobolewał dół brzucha po punkcji? Miałam punkcję w niedzielę. Niby dziś mniej mnie boli ale brzuch jest jak by wzdęty i poniekąd dalej pobolewa.

Ostatnia edycja:
reklama
Przedstawiam mojego Bejbika :)
2,6mm, widzieliśmy migające serduszko :)

IMG_20180116_114317.png

Załączniki

• IMG_20180116_114317.png
    IMG_20180116_114317.png
    157 KB · Wyświetleń: 149
Ostatnia edycja:
Do góry