reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam wszystkich gorąco. Z racji tego ze u nas ciagle cos nie zagladam tu czesto.. praktycznie co tydzien spedzam w klinice..juz stala sie chyba moim drugim domem:/
Dziewczyny mysle ze u was troche lepiej? Mysle o Was moje forumowiczki i widziałem trochę nowych twarzy na fb.. fajnie ze rosniemy w siłę:)

Ja w piatek dostałem wewnętrznego krwotoku i powiem Wam, ze wiem co czuje i o czym mysli człowiek przed końcem..juz myslalem ze z tego nie wyjde...lekarze tez byli w szoku bo jak policzyli to wyszlo kolo 3l krwi..
To prawda co mowia ze sie nie zna dnia ani godziny dlaczego kochajcie sie, walczcie o swoje szczescia i nie marnujcie żadnego dnia życia!![emoji2][emoji8]
Dami

★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
Witaj,
Pozdrawiam Cie serdecznie, podziwiam Twoja wielka wole walki i trzymam kciuki z calego serca zeby wszystko dobrze sie skonczylo i zebyscie byli szczesliwi :)

Czesc Dziewczyny, ja juz po wizycie , ktora mialam miec 17.01. Wszystko dobrze z babelkiem , serducho sie rozkrecilo , wczoraj HR bylo 169/min . rozmiary wlasciwe , raczki , nozki . Jestem szczesliwa ze wszystko jest ok. Zycze wszystkim podobnych wspanialych wiadomosci na wizytach. U mnie nast. wizyta 7.02. w miedzy czasie prenatalne na nfz bede szukac po szpitalach . zabieram sie zaraz za dzwonienie . Zycze milego i spokojnego dnia :)))))Zobacz załącznik 835519
Super gratuluje z calego serca...

@Sol a Ty bralas cos na ta nadzerke?
Tak wyczytalam, ze ona moze sie zrobic od infekcji a ja miala ze dwa razy grzybicza. Przed ciaza bylo wszystko ladnie, wiec to pewnie to.
Hey Hope. Sorki ale zaczęłam używać aplikacji i nie mogę się połapać. Przeoczyłam Twoje zapytanie.
Właśnie nie dali mi nic w ciąży na tą nadzerke a że plamienia przeszły to ja też nie dociekalam.
Z tego co widzę to u Ciebie wszystko dobrze. Powodzenia dziś na wizycie i podziel się Twoim szczęściem.

My mamy wizytę w sobotę. Idziemy naturalnym. Dziś 5dc.
Powiedz(cię) mi proszę jak często i w które dc miałyscie wizyty na naturalnym?

No i gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom pięknych testów, bijacych serduszek i super wyników badań bo posypały się tutaj ostatnio super wiadomosci[emoji173] woohoo rozpoczynacie najpiękniejsza przygodę swojego życia :) bycie mama jest cudowne.

Dami i asinka cały czas myślę o Was i jestem z wami. Walcz Dami i kopnij w dupe to paskudstwo. Pokaż kto tu rządzi!

A Asia życzę żeby wszystko się potoczyło najpiękniej jak może...

Dziewczyny. Powiedzcie mi. Ile czasu was pobolewał dół brzucha po punkcji? Miałam punkcję w niedzielę. Niby dziś mniej mnie boli ale brzuch jest jak by wzdęty i poniekąd dalej pobolewa.

Ostatnia edycja:
reklama
Przedstawiam mojego Bejbika :)
2,6mm, widzieliśmy migające serduszko :)

IMG_20180116_114317.png

Załączniki

• IMG_20180116_114317.png
    IMG_20180116_114317.png
    157 KB · Wyświetleń: 157
Ostatnia edycja:
Do góry