Kochana nawet dobrze tylko mam mega mdłości wtedy zdycham 8tc a brzuch mam jak w 5miesiacu noo to teraz za Twoją bete i umawiaj się na wizytęOd wizyty do wizyty, od wyniku do wyniku, wiecznie w zawieszeniu a jak Ty się czujesz?
reklama
Supeeeer!! ❤ gratulacje kochana dla Was ❤ a który już masz tc?Kobity moje przeczucia nie myliły będę mieć synka.A najważniejsze że jest wszystko dobrze i potwierdziły się ruchy teraz jestem pewna że to to kopał podczas badania.
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Ja tak miałam przez zaparcia teraz tylko troszkę wzdęty, ale to wina lutki i hormonów :-) umówiłam się na 25.01Kochana nawet dobrze tylko mam mega mdłości wtedy zdycham 8tc a brzuch mam jak w 5miesiacu noo to teraz za Twoją bete i umawiaj się na wizytę
Pieknie rosnie gratuluje cudu pod sercem :* :* :*Dziewczyny, urosła beta do 253!!!!! :-)
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
:-):-* ciągle tak mi serce wali, że nie umiem tego opanowaćPieknie rosnie gratuluje cudu pod sercem :* :* :*
Kobity moje przeczucia nie myliły będę mieć synka.A najważniejsze że jest wszystko dobrze i potwierdziły się ruchy teraz jestem pewna że to to kopał podczas badania.
Gratuluję synusia z calego serducha
Zaparcia też mi nie dokuczaja więc nie mam niestety na co zgonic ooo no to super !!Ja tak miałam przez zaparcia teraz tylko troszkę wzdęty, ale to wina lutki i hormonów :-) umówiłam się na 25.01
Inka1604
Zaciekawiona BB
Hmm...dziewczyny ostatnie crinone brałam we wtorek To możliwe żebym do dziś wyciągała te śnieżne kule ???? No porazka :/ sporo tego :/ Nie były żadne zabarwione ani nic no ale chyba trochę widziałam tak jakby zielone lekko takie wiecie..albo mi się już w oczach wali
To chyba normalne, ze mnie tez tak późno wylatywało. Jakby nie patrzeć, trochę tego się wepchnęło i nazbierało wiec teraz musi wyjść. Jesteś w 8 tc. Którego miałaś transfer?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ale kurczę żeby tyle tego i do tej pory niedobrze mi dziś bylo i znowu poczułam jak mi opadlo tam na dole no i tak mnie to wkurzam.. ..yhhhh...To chyba normalne, ze mnie tez tak późno wylatywało. Jakby nie patrzeć, trochę tego się wepchnęło i nazbierało wiec teraz musi wyjść. Jesteś w 8 tc. Którego miałaś transfer?
Transfer 1 grudnia
reklama
No jeszcze tylko/aż 23 h i też mam nadzieję dostanę dobre wieści
A cycki to mi chyba eksplodują
Z cyckami sobie radzę ale najgorsza jest bezsenność. Dzień w dzień budzę się o 4 i do 7 spać nie mogę. Na szczęście wzięłam już l4 i mogę się zdrzemnąć w dzień bo nie dałabym rady
Podziel się: