reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmm...dziewczyny ostatnie crinone brałam we wtorek To możliwe żebym do dziś wyciągała te śnieżne kule ???? No porazka :/ sporo tego :/ Nie były żadne zabarwione ani nic no ale chyba trochę widziałam tak jakby zielone lekko takie wiecie..albo mi się już w oczach wali :zawstydzona/y:

To chyba normalne, ze mnie tez tak późno wylatywało. Jakby nie patrzeć, trochę tego się wepchnęło i nazbierało wiec teraz musi wyjść. Jesteś w 8 tc. Którego miałaś transfer?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba normalne, ze mnie tez tak późno wylatywało. Jakby nie patrzeć, trochę tego się wepchnęło i nazbierało wiec teraz musi wyjść. Jesteś w 8 tc. Którego miałaś transfer?

No ale kurczę żeby tyle tego i do tej pory :p niedobrze mi dziś bylo i znowu poczułam jak mi opadlo tam na dole :laugh2: no i tak mnie to wkurzam.. ..yhhhh...
Transfer 1 grudnia :)

reklama
No jeszcze tylko/aż 23 h i też mam nadzieję dostanę dobre wieści:)
A cycki to mi chyba eksplodują :D

Z cyckami sobie radzę ale najgorsza jest bezsenność. Dzień w dzień budzę się o 4 i do 7 spać nie mogę. Na szczęście wzięłam już l4 i mogę się zdrzemnąć w dzień bo nie dałabym rady

Do góry