ekstra!!! GratulujęDziewczyny, urosła beta do 253!!!!! :-)
reklama
Ja robiłam 3 weryfikacje i dziewczyny przeważnie też tak robią:-* ile jeszcze powinnam ich zrobić?
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
dziękuję, to pojutrze zrobię jeszcze jeden :-) Boże, ten ciągły stres to chyba nie odpuści nigdy...Ja robiłam 3 weryfikacje i dziewczyny przeważnie też tak robią
Hmm...dziewczyny ostatnie crinone brałam we wtorek To możliwe żebym do dziś wyciągała te śnieżne kule ???? No porazka :/ sporo tego :/ Nie były żadne zabarwione ani nic no ale chyba trochę widziałam tak jakby zielone lekko takie wiecie..albo mi się już w oczach wali
Nooo to napewno teraz oczekiwania do wizyty potem do następnej i tak w kółko.. Ja mam 8tc i tak siedzę jak na szpilkachdziękuję, to pojutrze zrobię jeszcze jeden :-) Boże, ten ciągły stres to chyba nie odpuści nigdy...
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Od wizyty do wizyty, od wyniku do wyniku, wiecznie w zawieszeniu a jak Ty się czujesz?Nooo to napewno teraz oczekiwania do wizyty potem do następnej i tak w kółko.. Ja mam 8tc i tak siedzę jak na szpilkach
Pieknie [emoji5] gratuluje [emoji480][emoji480][emoji480]Dziewczyny, urosła beta do 253!!!!! :-)
Hej dziewczyny dostałam dzisiaj @ i taka słaba jestem ze ojjj a do pracy na 14 mam jeszcze spadł mi czajnik w wrzątkiem i popatrzyłam się koło kolana mam dwa placki czerwone i na lydce szkoda gadać; ( dobrze ze nie ma pecherzy
reklama
Gratulacje widać widać i to dobrzeHej dziewczyny tu jest test z dziś. Niestety zdjecie jest marne ale na żywo to wyglada lepiej
Podziel się: