Ale dalyscie dzisiaj po bandzie z tym pisaniem!!! Zaraz bede nadrabiac! A to co u mnie po wizycie. Pierwsze wrazenie super, konkretny doktor ... i mialam przyjemnosc poznac Gosie
Caluje Cie serdecznie [emoji8] Co za szczescie mnie zlapalo, po weekendzie dwie z Was juz poznam bo jeszcze w niedziele sniadanko z Anetka mnie czeka
Tak jak sie spodziewalam musze zrobic troche testow aby dostac diagnoze, troche zrobie w szwajcarii (na zielono, to mi doktor ze Szwajcarii sugerowal) a te na niebiesko kazal zrobic, podkreslone zrobilam juz dzisiaj u niego, pozostale trzy musze zrobic w szwajcarii. Ale wyglada ze @ sie zbliza a wiec moze juz sie cos zacznie dziac! Poza tym jestem mega chora dlatego nie moglam wszystkich badan zrobic, Gosia wie jaki mam zaj* glos
Jakbym pila przez trzy dni!
Poki co powiedzial ze mu sie wydaje ze ja nie potrzebuje metformin i ze te skurcze plecow mogly byc spowodowane tym lekiem, ze moj organizm tego nie akceptuje, B12 wyglada ok a wiec niedobor raczej nie byl powodem skurczow, ale mowi ze moze to niepotrzebne, zobaczymy co wyjdzie z testu glukozy. Poziom cukru mam podwyzszony ale nadal w normie.
Ciekawe co mi powiedzial o chlamydia, bo po poronieniu w styczniu 2017 zrobilam rozne testy i Chlamydia lgA wyszla 1.7 co jest podwyzszona wartoscia, spytalam sie o to bo mi ginekolog powiedzial ze to znaczy ze mialam ale tego nie mam a on wlasnie mowil ze to znaczy ze w tym momencie moglam to miec i mowil ze to moglo byc powodem poronienia. A wiec troche mi to cisnienie podnioslo bo kilka razy sie pytalam o to mojego ginekologa. No ale zobaczymy co teraz test pokaze.
Poza tym skorzystalam z okazji i spytalam sie go o nocne bole kolan i sciegna u mojego synka, sa to nocne bole ktore czesto nazywaja sie rosnacymi bolami. Powiedzial mi ze to moze byc niedobor witaminy D, kazal dac 1000 jednostek, i zbadac poziom witaminy D, wapnia calkowitego, fosforany, pararhormon, i fosfataza alkaliczna (mam nadzieje ze dobrze odczytalam wszystko bo odczytac pismo docencika to nie jest prosta rzecz)! Teraz tylko nie wiem jak go namowic na badanie krwi!!
Chyba tyle! [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom