reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzis sie chyba odkopałam spod sterty żalu i łez, i dlatego tak mi sie znów zyc i pisać zachciało. Bo w moim jestestwie pisanie to życie.

Mam jednego mrozaczka tylko z przyczyn egzystencjalno-małżeńsko-życiowych musze dobrze przemyśleć czy moge po niego wracać... #trudnesprawy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pomimo że akurat wcale nie bylo wesoło , podeszłam do IVF . Mam 38 lat , moje AMH spada więc stwierdzilam , że nawet bycie samotna mama jest lepsze niż nie bycie nią wcale. [emoji173] wcale decyzji nie żałuję.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ty lepiej pisz co u Ciebie :)
U mnie bez zmian, nadal cisza hehe. Do 3 próby nie doszło jeszcze odpoczywam, dużo się kocham z mężem bez spiny i rzuciłam wszystkie leki i witaminy. Totalny detox i tak od grudnia. Od przyszłego cyklu wrzucę witaminy. Do ostatniego podejścia na cyklu naturalnym podchodzę w okolicach kwietnia. Takie przynajmniej plany. No i nie będę się faszerować lekami. Tylko cykl naturalny.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Wracam po długiej nieobecności i do tego zgubiłam telefon i na nowym wszystko szukam

@hope322
@merg88
@walczaca o szczescie
@dżoasia
@JoannaRak
@Sylwetka86
Co tam u Was?

Ja się zatrzymałem po drugiej porażce na 10919 stronie, więc mam spore plecy [emoji19] i do tego napisałam w złym forum przed chwilą [emoji12]

lepiej Ty nam tu pisz co u Ciebie ??
u mnie porażka...ciąża niby była ale zakończyła się pustym jajem plodowym...ehh szkoda gadać. Ale już się podniosłam a czy stanę do walki jeszcze nie wiem. No muszą zaczynać wszystko od początku. Więc dałam sobie i m czas na podjęcie decyzji.

U mnie bez zmian, nadal cisza hehe. Do 3 próby nie doszło jeszcze odpoczywam, dużo się kocham z mężem bez spiny i rzuciłam wszystkie leki i witaminy. Totalny detox i tak od grudnia. Od przyszłego cyklu wrzucę witaminy. Do ostatniego podejścia na cyklu naturalnym podchodzę w okolicach kwietnia. Takie przynajmniej plany. No i nie będę się faszerować lekami. Tylko cykl naturalny.

To kochanie z mężem jest najlepsze:D my się zawsze śmiejemy że przynajmniej wpadki nie będzie :p

reklama
Napisałam to teraz chce rewanżu co u Ciebie [emoji5]

Super, że się wyluzowałaś chociaż trochę. U mnie jak u marg - doopa. Raczej kolejna cb ale nie byłabym sobą, gdybym miała od razu czarno na białym co się dzieje. Beta jakaś tak marna ale jest i przyrasta choć mizernie więc znów czekam...

Do góry