reklama
Czytaj to może troche myśli od jutra oderwiesz... wcale sie nie dziwie ze masz doła...nie będę Ciebie tu pocieszać bo to jedna wielka niewiadoma...Ale dopóki jest nadzieja to trzeba z niej czerpać siłę. czekamy do jutra na wyniki:*Siedze i zagladam czasem ale.nic.ciekawego nie piszecie to sama monologow nie bede strzelac. Troche tez sie zaczytalam a troche mam dola, ot co.
mnie bolały...to chyba efekt tych wszystkich leków. W sumie mnie nie ciągle bolą nawet teraz bez żadnych leków bo same nie wiedzą po co siedzą we mnie i co mają robić.Vinszka niestety nie znam
Gooosia gratuluje
Czy po transferze bolaly was jajniki? Mnie bola, ogolnie jestem padnieta. Ze stesu malo co spalam w nocy
meg86
Fanka BB :)
W razie jak nie będziesz miała daj znaćTylko ze ja swoje łyka od 24.12 i łyka po pół tabletki dwa razy dziennie to do 23 01 tylko jest a gdzie tu dalej ? Dziś dopiero 2 dpt
encka86
9.12A którego miałaś transfer ?
meg86
Tak jest wszędzie...Ciekawe co jutro Szanowna kierowniczka powie jak jej powiem ze nie moge dźwigać bo mam jajnik powiekszony pewnie powie że trzeba bylo wziąć l4 masakra po prostu czy ja nie mogłam gdzieś indziej znaleźć pracy i tak sie ciagnie już 5 lat jak tam pracuje Ale ona niedawno dostała stanowisko głównego kierownika a najgorsze jest to ze nie można isc nigdzie nie skargę bo ona ma takie plecy u dyrektora ze prędzej mnie by zwolnili niż ja ;(
Powiem Ci szczerze ze zarówno kierownicy i współpracownicy nie lubią jak ktoś długo jest na l4. Zawsze myślą że niestety ale ktoś ściemnia a tak naprawdę jest zdrowy. Teraz niestety się to będzie na Tobie odbijać i bedą ci to okazywać w takiej sposób.
Julka kiedy masz punkcje ? Pecherzyki rosna 2-3 mm dziennie. Endo troche male ale do transferu tez Ci spokojnie podrosnieWitajcie
Bylam dzis na usg. A wiec ostatnio w poniedzialek pecherzyki mialy od 6-9 mm bylo ich 6 , dzis mialy od 10 do 13 tez 6 sztuk wiec rosna, endo bo 5 mm. Co myslicie jest szansa na pobranie tych6 sztuk I co z tym endo podrosnie? Dzis 11 dc
Doris30:-)
@shaggy coś mnie dziś jajnik bolał a tak to nic. A u ciebie@Murawa i @Doris30:-) jak tam?
reklama
edloteh
@HopeFul87 @Inka1604 dzięki [emoji5]
@encka86 @ewelin85[emoji7] nudnej ciąży.
@dżoasia niech twoja beta poszybuje w górę [emoji110]️[emoji110]️
@Julka1212 pecherzyki rosną równo, a to najważniejsze. Jestes pewna że nie ma ich więcej, bo czasem lekarze nie liczą tych mniejszych, no i któryś może się schować... moim zdaniem szansa na 6 jest bardzo duża. Oby tylko były pełne [emoji110]️[emoji110]️ Endo jeszcze urośnie. Mocno trzymam kciuki [emoji110]️
@encka86 @ewelin85[emoji7] nudnej ciąży.
@dżoasia niech twoja beta poszybuje w górę [emoji110]️[emoji110]️
@Julka1212 pecherzyki rosną równo, a to najważniejsze. Jestes pewna że nie ma ich więcej, bo czasem lekarze nie liczą tych mniejszych, no i któryś może się schować... moim zdaniem szansa na 6 jest bardzo duża. Oby tylko były pełne [emoji110]️[emoji110]️ Endo jeszcze urośnie. Mocno trzymam kciuki [emoji110]️
Podziel się: