reklama
Mi tez Lewy mowi zawsze ze na swiatowych zjazdach lekarzy krytykują te wlewy i szczepienia. No ale kurde przed kolejnym podejsciem musi mi cos zlecic do zbadania@anett99 miałam na myśli to, że w Artemidzie dziewczynom wyszły lepsze zarodki niż po kilku stymulacjach w Novum. Wiadomo, że każdy cykl jest inny....No ale nie aż tak. Niestety z N też uciekają pacjenci. Zresztą jak wszędzie.
@gosia321 z tymi dodatkami u nich to fakt trochę lipnie. A co do immunologi to w N też nikt na to nie patrzy. Co więcej, jak Lewy usłyszał o leczeniu u Paśnika, to stwierdził że to bez sensu. Niestety, trzeba zadbać o siebie samego.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Fanka BB :)
Oby tak bylo kochanaCzyli jest nowy plan więc i będą piękne efekty
nadziejaprzedewszystkim
5 zaplodnionych komórek to bardzo dobry wynik :)[/QUOTE pisze:To nasza pierwsza procedura. Lekarz na pytania odpowiada bardzo lakonicznie (nie wiem, przeszkadzamy?). Jedyne źródło informacji to jednak internet. A miałam zamiar w ogóle nie korzystać z tej kopalni
edloteh
Coś na pewno, ale nie licz na wiele... no chyba, że coś się zmieniło w jego podejściu. Chętnie się dowiem.No ale kurde przed kolejnym podejsciem musi mi cos zlecic
gosia321
Dzieki za info. Wychodzi na to ze jesli mam na 12 to chyba jestem 1@gosia321 ja nie siedziałam nigdy dłużej niż 25 minut. Chyba ze obsuwa jakaś to wtedy wiadomo że później wejdziesz. Ale zawsze możesz zadzwonić z trasy i zapytać czy jest opóźnienie
Hehe jak on zobaczy moj segregator to nie wiem czy mu starczy 25 min na wywiad i obejrzenie wszystkich badan
gosia321
Plemnikow musi byc 2-3 mln przynajmniej. Nie wiem jak jest teraz ale przy ostatniej procedurze mial 38 mln musza sie tez troche ruszac wiec u nas tu moze byc problem ale jesli nie beda mogli zrobic to oddadza kase@gosia321 a te separacje magnetyczna to nie wykonuje się jak jest dużo plemników? Moj m ma nie dużo plemników i nikt nam w Novum nie proponował tej procedury...
reklama
dżoasia
Moja ok 0,5h trwalaKochane powiedzcie mi ile mniej wiecej moze trwac wizyta u Pasnkka bo zastanawiam sie nad tym ktory pociag wybrac na powrot
Podziel się: