reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zylwia niestety mój M nie da rady przywieźć mi dziś laptopa więc jutro nie mogę zająć się kalendarzem. Jutro pod wieczór wracam do mieszkania więc kalendarz piątkowy mogę już wstawić.

no u meza to juz niestety nie pomaga:( prubuje z śliwkami suszonymi.i aktivia ... ale kiepsko idzie.. wody to dami az ma zanadto ... brzuch znow wrócił no i nogi balony .. szok że tak szybko to wróciło
Cześć Asiulka!spróbuj może świeżo wyciskamy sok z buraka czerwonego i jabłka+inne owoce jakie tam Dami lubi. Kiwi ma dużo chemi chyba że bio masz. Sok z sokowirówki ale najlepszy z wyciskarki wolnoobrotowej z niej wiecej witamin w soku zostaje. :*

Ten dr to właśnie Paśnik, do którego jeździ wiele dziewczyn z tego forum. A kto Ci zlecił te badania i na jakiej podstawie?
Wiem że w klinikach bardzo naciągają na badania, a Paśnik pewnie by Ci ich zlecił conajmniej o połowę mniej.
A pomagają wam te szczepionki na czym to polega? Ile trwa I jakie jest samopoczucie po nich?

@zylwia niestety mój M nie da rady przywieźć mi dziś laptopa więc jutro nie mogę zająć się kalendarzem. Jutro pod wieczór wracam do mieszkania więc kalendarz piątkowy mogę już wstawić.
Oki to jakbyś mogła od piątku to by było super ;) ja jutro muszę o 5 wyjechać więc jak rano się wyrobie to postaram się wstawić kalendarz :) A teraz już usypiam bo dziś ciężko jakoś.. :) dzięki Kochana :*

reklama
Cześć.. mam takie pytanie, może głupie, ale pytam bo nie daje mi spokoju.chodzi mi czy po nie udanej próbie in vitro muszę zrobić jakieś usg?

Do góry