reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hmm A ja jak zawsze pod górkę...
Nie dość że te plecy to jeszcze od wczoraj gardło boli A dzisiaj patrzę i..A jak jest czop na migdale...no zajebiscie po prostu!Jeszcze anginy mi trza...
@Murawa lecz się ja miałam po pierwszym transferze angine I to taka że przelykac nie mogłam. Zdrówka ci życzę. Mi już przeszło tylko coś po prawej stronie mnie czasem zakuje.

reklama
Hmm A ja jak zawsze pod górkę...
Nie dość że te plecy to jeszcze od wczoraj gardło boli A dzisiaj patrzę i..A jak jest czop na migdale...no zajebiscie po prostu!Jeszcze anginy mi trza...
Może to czop retencyjny nie anginowy? Ja takie mam. Gromadzą mi się takie "kulki" białe - to jakiś martwy naskórek, bakterie itp i nie świadczy to o chorobie. Po prostu taka "uroda"

Dziś byłam u mojej pani doktor.
Podobno to nie musi być polip tylko fałda macicy ale lepiej na zimne dmuchać. Polipy diagnozuje się na początku cyklu i tak będę musiała się zgłosić by to potwierdzic. Jeżeli się okaże że to polip to histeroktomia a w kolejnym cyklu transfer. A jeżeli jednak będzie czysto do działamy od razu.
Jestem spokojniejsza i czekam na rozwój wydarzeń.
Grunt że teraz wszystko zakończy się punkcja i zamrożenia mam jajeczek.

@gosia321 dziękuję za ogłoszenie :D już dogadalam się z @Iskra_82 ma akurat te dwie rzeczy to mi wyśle:)
Dziękuję Wam kochane wszystkie za oferowana pomoc !!

Ponawiam moje pytanie jeżeli chodzi o kalendarz ? Bardzo potrzebuje żeby któraś przejęła to od jutra na tydzień przynajmniej bo będę u mamy spala tam nie ma wifi, będziemy jeździć do szpitala do taty i trochę mniej będę zaglądała.. pomoże któraś?:)

Jeśli uda się mojemu M przywieźć mi do mamy laptopa to ja mogę zająć się kalendarzem. Ale to dopiero będę wiedziała pod wieczór. Bo z telefonu to nie ogarne :(

reklama
Do góry