reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny trochę się martwię dzisiaj 19 dpt i od wczoraj nie czuje kompletnie nic. Piersi przestają bolec, brzuch jak w poniedziałek bolał jak na @ tak dzisiaj nic. Wczoraj tez zero. W. Poniedziałek było mi trochę niedobrze a wczoraj o dzisiaj czuje się dobrze, senność znikła. Bije się z myślami czy iść na betę czy czekać do piątku do wizyty.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Z mojego doświadczenia napiszę - na betę nie idź. Beta już nie rośnie tak jak na początku, może sporo zwolnić i się tylko niepotrzebnie zestresujesz (ja tak miałam). A objawy to też temat rzeka. Ja miałam dni kiedy ustawaly a potem wracały (że zdwojona siłą). Przypatrujemy się swojemu ciału a każdy dzień tak naprawdę może inaczej wyglądać. Skoro wizytę masz w piątek to poczekalabym do Niej spokojnie. Oczywiście wcześniejsza wizyta na pewno by Cię uspokoila ale dwa dni to chyba bym już poczekala.

reklama
Madziu ja tez pamietam jak testowalas bo juz podczytywalam. Ale u ciebie beta byla piekna, pamietasz?
Z tych 4 dzisiaj powinno byc ok 50 zebym byla spokojna lub przynajmniej 30 zeby miec nadzieje. Powtorzyc powtorze, lekow nie odstawiam.
Zywka piekna :*
Samawiesz ze z tymi betami to różnie bywa...czeka Ciebie kolejne dwa dni w niepewności. Nas wszystkich teraz czeka dwa dni czekania ... jeszcze trzymamy kciuki:tak:

Dla bezpieczenstwa zalatw sobie chociaz duphaston 3x1 tabl
Mam luteine podjezykowa w razie czego w domu A jak byłam tu u nas u ginekologa to powiedział, że pierwszy i ostatni raz mi przypisuje receptę na progesteron bo to powinien robić mój lekarz.. :( teraz jestem na dawce 2x1 od soboty ..

Dżoasia taki cien cienia moze znaczyc wszystko. Skoro wyszedl to jest niezle. Ja na swoim nic nie widzialam i odstawilam drame (czesc dziewczyn jeszcze pamieta) bo ja nic nie widzialam na nim a dziewczyny tu widzialy. Nie bede wstawiac mojego tedtu z wtedy, wstawie go z wczoraj;)

Wyglada tak:
1515570931-1a07e124e88681e6-aaaaaa.jpeg

Moze to twoj czas Dżoasia, czego bardzo ci zycze. Doczytalam, ze masz bete 16 (nie wiem.tylko ltory dzien i ilodniowych), a dwa dni temu byla 4 i zeby ci nie gratulowac przyrostu. To nie gratuluje, pytam tylko ile.bys.chciala zeby w 2 dni z tych 4 sie zrobilo? Te 16 to moze.cos, moze nic, kolejna weryfikacja cie czeka.

A RHCP28 po cichu gratuluje. Teraz beta albo i dwie cie czekaja zeby sie upewnic i sprawdzic przyrosty :)

Anetka303 podziwiam ze masz czas na forum sie udzielac przy dwojce, ja przy jednym tylko zagladam czasami.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zakochałam się ;* :* piękność... nabrałam siły do walki ...dziękuję Ci za to i częściej o takie motywacje poprosimy :)

Dżoasia taki cien cienia moze znaczyc wszystko. Skoro wyszedl to jest niezle. Ja na swoim nic nie widzialam i odstawilam drame (czesc dziewczyn jeszcze pamieta) bo ja nic nie widzialam na nim a dziewczyny tu widzialy. Nie bede wstawiac mojego tedtu z wtedy, wstawie go z wczoraj;)

Wyglada tak:

Moze to twoj czas Dżoasia, czego bardzo ci zycze. Doczytalam, ze masz bete 16 (nie wiem.tylko ltory dzien i ilodniowych), a dwa dni temu byla 4 i zeby ci nie gratulowac przyrostu. To nie gratuluje, pytam tylko ile.bys.chciala zeby w 2 dni z tych 4 sie zrobilo? Te 16 to moze.cos, moze nic, kolejna weryfikacja cie czeka.

A RHCP28 po cichu gratuluje. Teraz beta albo i dwie cie czekaja zeby sie upewnic i sprawdzic przyrosty :)

Anetka303 podziwiam ze masz czas na forum sie udzielac przy dwojce, ja przy jednym tylko zagladam czasami.

Aaa jakie cudo ucaluj Żylwie od cioteczki ;*

Mam luteine podjezykowa w razie czego w domu A jak byłam tu u nas u ginekologa to powiedział, że pierwszy i ostatni raz mi przypisuje receptę na progesteron bo to powinien robić mój lekarz.. :( teraz jestem na dawce 2x1 od soboty ..
A moze ktos tu na forum ma zeby cie poratowac na te 4 tygodnie moze sie uzbiera. Ja niestety nie mam moge cie poratowac jednym listkiem luteiny dowcipnej

Zylwia a ja ci napisze inaczej. Ufaj lekarzowi, ale podstawą tego zaufania niech bedzie kontrola. Po kazdym zmniejszeniu dawki kontrolowalabym progesteron. Tzn jesli np od dzisiaj bierzesz mniejsza dwake to pojutrze sprawdz poziom i jak bedzie malutko to dzwon do dr i alarmuj. Jestes na cyklu naturalnym, bo zaraz po punkcji wiec twoj organizm cos tam powinien produkowac. Jesli nie masz plamien i boli brzucha to powonni byc ok, takie zwykle okresowe sa chyba ok, ale jakby bolalo bardziej to dzwon zawsze do dr :)
No właśnie nie mam żadnych plamien .. od soboty jestem na dawce duphastonu 2x1 A wczoraj wzięłam ostatni crinon.. czyli może w piątek podlece i poprostu zbadam chociaż doktor zakazała :( powiem Wam , że naprawdę mi ciężko z tym wszystkim nie wiem już jak na to patrzeć.. może pójdę w piątek zbadam i już .. dziękuję:*

A za Ciebie cały czas trzymam kciuki i wierzę, że coś tam się dzieje !! Leniuszki ale dadzą radę;*

reklama

Wyglada tak:

Ale słodziak [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry