reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pozwoliłam sobie na prywatę.
Nie wiem czy kiedyś wspominałam, ale moja córka ma porażenie splotu ramiennego, co jest efektem uszkodzenia nerwów w trakcie porodu. Młoda ma już prawie 8 lat, była kiedyś operowana ale mimo to musi być pod stałą opieką lekarzy i rehabilitantów, co oczywiście kosztuje. Jeśli macie ochotę wesprzeć leczenie mojej Ali, to będę ogromnie wdzięczna :) Zobacz załącznik 834810

A możesz w wiadomości prywatnej wysłać dane? Niestety w gaszczu wszystkich ogilnych postów zaraz zginie :(

reklama
Dziewczyny zaczęło się wstałam a na podpasce już ciemna krew dobrze że wogole ja wzięłam na noc cis tak czułam że się zacznie w nocy albo nad raben

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry