reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobacz załącznik 834315 Jestem juz po badaniu. Dzieciaczek zdrowy, ma 6cm :) wyniki badan nifty byly ale nie chciala mi dr powiedziec jaka plec, powiedziala, ze nie badali tego.. tia jasne. Mowila, ze za 4tyg poznam juz plec na usg. Najwazniejsze, ze badania dobrze wyszly, plec nie ma znaczenia. Co do plamien to podobno tak sie zdarza i mam sie nie martwic, nie zbadala mi szyjki, bo to tez przy kolejnym usg, tsh tez do powtorzenia za 4tyg. Ach ta Dania..

Cudowne, duże Maleństwo :). Najwazniejsze, że zdrowe. Dobrze, że te olśnienia nie są groźne i możesz trochę odetchnąć.

reklama
Zobacz załącznik 834315 Jestem juz po badaniu. Dzieciaczek zdrowy, ma 6cm :) wyniki badan nifty byly ale nie chciala mi dr powiedziec jaka plec, powiedziala, ze nie badali tego.. tia jasne. Mowila, ze za 4tyg poznam juz plec na usg. Najwazniejsze, ze badania dobrze wyszly, plec nie ma znaczenia. Co do plamien to podobno tak sie zdarza i mam sie nie martwic, nie zbadala mi szyjki, bo to tez przy kolejnym usg, tsh tez do powtorzenia za 4tyg. Ach ta Dania..
Chyba dziewczynka :-) ale glowy sobie za to nie dam uciąć :-)

Do góry