reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale to ty nie dostajesz badania do ręki? :eek:
No niestety nie. Inne wyniki krwi moge sobie sprawdzic na stronie ale tego nie, jest tylko informacja, ze wynik jest ale dostep do tego badania ma tylko lekarz, pewnie jakbym poprosila o kopie to by mi dali ale jakos nie pomyslalam o tym na badaniu. Jest tez numer tel, wiec w pn tam zadzwonie, tak z ciekawosci.

Ostatnio ciagle frytki z piekarnika wcinam, to mamie tez w boczki idzie
Fryty mniaaam ❤ ale my jakoś ostatnio wyinamy bułki z masłem i dżemem truskawkowym nie wiem czemu :laugh2: ogólnie to ja uwielbiałam fast foody i zawsze pizza albo zapiekanka mniam A teraz jakoś nie mam ochoty ... :eek: i lubilismy z mężem parówki w niedzielę na śniadanie a wczoraj jak zrobił sobie to musiałam pootwierac wszystkie okna tak smierdzilo i mnie mdlilo :D

Nie wiedzialam, ze ktos tam w ogole przyjmuje w niedziele. Mi mowili, ze jak cos to tylko w soboty do 13-14 jest dyzur, a jakby sie cos dzialo to ewentualnie mozna dzwonic do tej Mery.No chyba, ze on tam tylko w niedziele rzadzi;)
A wiesz cos juz nt tej dr Knafel,kiedy wraca?

Ja już kilka razy byłam tam w niedziele,ale to są sytuacje podbramkowe lub punkcję/transfery.Teraz będę mieć jyz mocny 6tc i powiedziałam im,ze muszę mieć termin do konca pierwszego tygodnia stycznia.
Jeszcze nue wiem,ale jak się tylko dowiem to dam znać na pewno.

reklama
Fryty mniaaam ❤ ale my jakoś ostatnio wyinamy bułki z masłem i dżemem truskawkowym nie wiem czemu :laugh2: ogólnie to ja uwielbiałam fast foody i zawsze pizza albo zapiekanka mniam A teraz jakoś nie mam ochoty ... :eek: i lubilismy z mężem parówki w niedzielę na śniadanie a wczoraj jak zrobił sobie to musiałam pootwierac wszystkie okna tak smierdzilo i mnie mdlilo :D
Pewnie organizm Ci "mowi" co lepsze dla maluszka. Ja tez mialam podobnie, teraz pozwalam sobie na frytki ale to takie wlasnej roboty i z piekarnika to nie takie niezdrowe ;)

Do góry