reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale to ty nie dostajesz badania do ręki? :eek:
No niestety nie. Inne wyniki krwi moge sobie sprawdzic na stronie ale tego nie, jest tylko informacja, ze wynik jest ale dostep do tego badania ma tylko lekarz, pewnie jakbym poprosila o kopie to by mi dali ale jakos nie pomyslalam o tym na badaniu. Jest tez numer tel, wiec w pn tam zadzwonie, tak z ciekawosci.

Ostatnio ciagle frytki z piekarnika wcinam, to mamie tez w boczki idzie
Fryty mniaaam ❤ ale my jakoś ostatnio wyinamy bułki z masłem i dżemem truskawkowym nie wiem czemu :laugh2: ogólnie to ja uwielbiałam fast foody i zawsze pizza albo zapiekanka mniam A teraz jakoś nie mam ochoty ... :eek: i lubilismy z mężem parówki w niedzielę na śniadanie a wczoraj jak zrobił sobie to musiałam pootwierac wszystkie okna tak smierdzilo i mnie mdlilo :D

Nie wiedzialam, ze ktos tam w ogole przyjmuje w niedziele. Mi mowili, ze jak cos to tylko w soboty do 13-14 jest dyzur, a jakby sie cos dzialo to ewentualnie mozna dzwonic do tej Mery.No chyba, ze on tam tylko w niedziele rzadzi;)
A wiesz cos juz nt tej dr Knafel,kiedy wraca?

Ja już kilka razy byłam tam w niedziele,ale to są sytuacje podbramkowe lub punkcję/transfery.Teraz będę mieć jyz mocny 6tc i powiedziałam im,ze muszę mieć termin do konca pierwszego tygodnia stycznia.
Jeszcze nue wiem,ale jak się tylko dowiem to dam znać na pewno.

reklama
Fryty mniaaam ❤ ale my jakoś ostatnio wyinamy bułki z masłem i dżemem truskawkowym nie wiem czemu :laugh2: ogólnie to ja uwielbiałam fast foody i zawsze pizza albo zapiekanka mniam A teraz jakoś nie mam ochoty ... :eek: i lubilismy z mężem parówki w niedzielę na śniadanie a wczoraj jak zrobił sobie to musiałam pootwierac wszystkie okna tak smierdzilo i mnie mdlilo :D
Pewnie organizm Ci "mowi" co lepsze dla maluszka. Ja tez mialam podobnie, teraz pozwalam sobie na frytki ale to takie wlasnej roboty i z piekarnika to nie takie niezdrowe ;)

Do góry