Suuuuper!Piękny,cudowny czlowieczekMówiłam że będzie dobrzeZobacz załącznik 834315 Jestem juz po badaniu. Dzieciaczek zdrowy, ma 6cm wyniki badan nifty byly ale nie chciala mi dr powiedziec jaka plec, powiedziala, ze nie badali tego.. tia jasne. Mowila, ze za 4tyg poznam juz plec na usg. Najwazniejsze, ze badania dobrze wyszly, plec nie ma znaczenia. Co do plamien to podobno tak sie zdarza i mam sie nie martwic, nie zbadala mi szyjki, bo to tez przy kolejnym usg, tsh tez do powtorzenia za 4tyg. Ach ta Dania..
reklama
Rozmawiałam z dr G odnośnie encorton jak się boję stopniowo odstawiać po pół tabl dziennie , co do transferu to jak się zapytalam czy będziemy mogli podejść w marcu stwierdził że porozmawiamy na wiYcie po miesiączce bo to długa rozmowa:/ we wtorek Idę do rodzinnego aby zmienił mi kod choroby na l4bwtedy będę mogła ciągnąć dłużej l4 niż pół roku do tej pory wypisywal mi albo -przeziembienie albo zatoki albo oskrzela ale to ten sam kod więc musi zmienić nie ma wyjścia na kolejne chociaż 4 miechy wtedy nie będę musiała pisać wniosku o świadczenie rehabilitacyjne , dzisiaj Idę do Ciecwieza może coś doradzić aby wzmocnić organizm przejrzy wyniki ostatnie itp może coś wymyśli oby
NO I BARDZO FAJNIE ,ŻE MASZ JUŻ PLAN-TAK ŁATWIEJ JEST POGODZIĆ SIĘ ŻE STRATĄ...BĘDZIE DOBRZE-ZOBACZYSZ
Koniczyna82
Fanka BB :)
17+5+14 jak dla mnieBeta 11 123,00 mIU/ml -dziś 17dpt. Czy z racji,ze miałam transferowany 5dniowy to powinnam dodać te 5dni do wieku ciazy?
Jeszczeniematka
W macierzyństwie.W niedziele masz wizyte u przybycienia? Ale w macierzynstwie czy w Tarnowie? Czy gdzies indziej masz?
Potem zmiana,bo Dr Przybycien w Macierzynstwie nie prowadzi ciąż z tego co wiem.
walczaca o szczescie
To super wieści :-) Fajnie że jest możliwość sn rodzić No i w takim razie spokojnie czekaj na termin. Maleństwu dobrze u Ciebie w brzuchu i się wcale nie śpieszyJasne ze do ogarniecia
Mam gorzej bo corka 9 mscy zabkuje nosze na rekach ,plecy rwia mnie wieczor padam na twarz ale mysl ze sie udalo znow I bede znow mama drugi raz od czerwca to poprostu jak sen
Skoro synek postowiczki ma 4 latka to juz duze dzuecko rozumie przyniesie pieluszke itd wiec sadze ze biorac dwa by zwiekrxyc szanse bralabym dwa a noz zostana dwa I na bank dadza rade ( nie rozumiem meza obaw tym bardziej ze nie na bank zostana dwa, jesli zostana dwa to cud jezcze wiekszy a ojciec idzie do pracy to my mamusie musimy miec obroty 360*
Doczytalam ze masz dwa cudenka!!! Ale super ciesze sie
A ja dzis uslyszalam ze moge sn rodzic , tak bardzo sie ciesze I lozysko ok wiec mam nadzieje nie bedzie porodu przedwczesnego I damy rade bez sn z franusiem
walczaca o szczescie
Ale piękne foto Normalnie cudo!! Wiedziałam, że wyniki będą dobre Mamusia spokojna już? :-)Zobacz załącznik 834315 Jestem juz po badaniu. Dzieciaczek zdrowy, ma 6cm wyniki badan nifty byly ale nie chciala mi dr powiedziec jaka plec, powiedziala, ze nie badali tego.. tia jasne. Mowila, ze za 4tyg poznam juz plec na usg. Najwazniejsze, ze badania dobrze wyszly, plec nie ma znaczenia. Co do plamien to podobno tak sie zdarza i mam sie nie martwic, nie zbadala mi szyjki, bo to tez przy kolejnym usg, tsh tez do powtorzenia za 4tyg. Ach ta Dania..
walczaca o szczescie
Mój robi identycznie :-)He, he, mój ostatnio się czepiał że źle smarkam A wczoraj jeszcze dodał że co ja sobie myślę, że nie mogę jeść co mi się podoba i że mam przejebane bo od teraz będzie mi patrzył na ręce
dżoasia
Nie wiedzialam, ze ktos tam w ogole przyjmuje w niedziele. Mi mowili, ze jak cos to tylko w soboty do 13-14 jest dyzur, a jakby sie cos dzialo to ewentualnie mozna dzwonic do tej Mery.No chyba, ze on tam tylko w niedziele rzadziW macierzyństwie.
Potem zmiana,bo Dr Przybycien w Macierzynstwie nie prowadzi ciąż z tego co wiem.
A wiesz cos juz nt tej dr Knafel,kiedy wraca?
dżoasia
To mu powiedz zeby ci nie patrzyl na rece tylko niech smiga po kuchni i nadskakuje, a co!He, he, mój ostatnio się czepiał że źle smarkam A wczoraj jeszcze dodał że co ja sobie myślę, że nie mogę jeść co mi się podoba i że mam przejebane bo od teraz będzie mi patrzył na ręce
reklama
Justin87
Ale masz ślicznotę. super!Zobacz załącznik 834315 Jestem juz po badaniu. Dzieciaczek zdrowy, ma 6cm wyniki badan nifty byly ale nie chciala mi dr powiedziec jaka plec, powiedziala, ze nie badali tego.. tia jasne. Mowila, ze za 4tyg poznam juz plec na usg. Najwazniejsze, ze badania dobrze wyszly, plec nie ma znaczenia. Co do plamien to podobno tak sie zdarza i mam sie nie martwic, nie zbadala mi szyjki, bo to tez przy kolejnym usg, tsh tez do powtorzenia za 4tyg. Ach ta Dania..
Podziel się: