dżoasia
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki i razem z toba czekamy :*Kochane ok 21 z minutami mają dzwonić że szpitala z wynikiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki i razem z toba czekamy :*Kochane ok 21 z minutami mają dzwonić że szpitala z wynikiem
No wlasnie nic dzisiaj nie robilam :/ bylam w przychodni a potem spalam, bo w nocy spac nie moge. Nigdy nie mialam plamien w ciazy.. jutro mam wizyte ale dopiero na 14. Testowalam dzisiaj detektor tetna i serduszko ladnie bilo..Dobrze, ze masz jeszcze crinone. Lez kochana, moze sie jakos przemeczylas dzisiaj? Jutro wizyta? Oby wszystko bylo dobrze!
Narazie taki ciemny, boje sie wstac
Nie no.... lez kochana odpoczywaj ! A boli Cię coś?A ja zaczelam plamic :/ narazie tylko troche na wkladce. Nie wiem co robic. Wzielam crinone i leze.
Artemida u prof. WołczyńskiegoW jakiej klinice i u kogo podchodziłaś w Białymstoku??
Nic mnie nie boli na szczescie.Nie no.... lez kochana odpoczywaj ! A boli Cię coś?
To może po jakimś krwiaczku resztki:* odpoczywaj :* A pisałaś do lekarzaNic mnie nie boli na szczescie.
A odstawilas juz calkiem ten crinone czy jeszcze bierzesz caly czas? Moze ublagasz jutro jeszcze o badanie progesteronu. Z yego co sie orienyuje to w zaawansowanej ciazy tez sie stosuje ten dowcipny, zwlaszcza jak szyjka jest krotka, zeby sie relaksowala, popros, moze beda ci wypisywac jeszcze recepty i ta 1 dawke dziennie moglabys aplikowac caly czas?No wlasnie nic dzisiaj nie robilam :/ bylam w przychodni a potem spalam, bo w nocy spac nie moge. Nigdy nie mialam plamien w ciazy.. jutro mam wizyte ale dopiero na 14. Testowalam dzisiaj detektor tetna i serduszko ladnie bilo..
Justin daj znac jakia podejmiecie decyzjeCzytam ale tyle tworzycie, że nie ogarniam.
@hope322 to kontroluj tętno i leż. To można bezpiecznie robić często? Czy może to jakoś zaszkodzić maluchowi?
@limoncia1 trzymam kciuki, że tamten wynik, to błąd labo.
@marg88 Twoja mama ewidentnie nie jest mistrzem dyplomacji ale podejrzewam, że nie chce dla Ciebie źle. Ona po prostu nie rozumie przez co przechodzisz.
Jeszcze raz dziękuję Dziewczyny za Wasze odpowiedzi na mój post z pytaniem. :*