reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem co czujesz ja też tak miałam.. zmieniłam klinikę, szłam krótkim protokolem i też mi nie zostały żadne mrozaki tylko ten jeden co teraz rośnie w brzuszku I już 7tydzien ciąży :) no i jak będę walczyła o rodzeństwo to będę musiała zacząć procedurę od nowa ... A gdzie się leczycie ? Napisz coś o sobie ;)

Za pierwszym razem się udało ? U nas pobrano rylko 3 komórki i dwie były idealne a trzecia przestała się dzielić podano mi dwie w 2 dobie ale nic z tego nie wyszło,niby ze mną wszystko Ok a komórek jakoś mało i jeszcze się jej nie spodobało w brzuchu mąż ma azospermie:/ boje się podchodzić żeby znów się nie rozczarować ale nic innego mi nie pozostaje :(

reklama
Dzięki. Znalazłam jeszcze jakąś mega grubą igłę i dałam radę:)
Tylko tak teraz czytam ulotkę i trochę się martwię, bo jest napisane, że bardzo często występują skurcze macicy i krwawienia z pochwy:( Więc to pewnie od tego większość na forum panikuje z powodu krwawienia niewiadomego pochodzenia.
Tez się tego bałam...ale z drugiej strony nie od dziś prolutex jest jako nr 1 przy krwawieniach właśnie podawanym lekiem

Może rzeczywiście aby coś powiedzieć konkretnego trzeba czekać aż kuracja zacznie działać....kiedy teraz ma wlew ?
nastepny 4 wlew ma za tydzien w piatek... błagam Boga żeby pomógł mu z tego wyjsc ... nie wiem powoli trace nadzieje naprawde

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam znowu wynik w druga strone 0,126. Niby lekarz mowila, ze tak w ciazy moze byc i jest w normie. Dzisiaj pytalam jeszcze raz o to w przychodni to mnie zbyla, ze mam o ten wynik zapytac jeszcze raz jutro na wizycie w szpitalu. I badz tu czlowieku madry :/
@Aguleczka29 podepne Cie, bo mialam dac znac co mi dzisiaj na ten temat powiedza. Ty moze dowiedzialas sie czegos wiecej?

Z tego co ja wiem niski wynik, czyli lekka nadczynność tarczycy, nie jest złą sytuacją w ciąży. Do skontrolowania za 4 tygodnie.

reklama
Za pierwszym razem się udało ? U nas pobrano rylko 3 komórki i dwie były idealne a trzecia przestała się dzielić podano mi dwie w 2 dobie ale nic z tego nie wyszło,niby ze mną wszystko Ok a komórek jakoś mało i jeszcze się jej nie spodobało w brzuchu mąż ma azospermie:/ boje się podchodzić żeby znów się nie rozczarować ale nic innego mi nie pozostaje :(
Walcz dalej! Uwierz że warto. Dużo z nas na tym forum jest tego żywym przykładem. Jednym udaję się za pierwszym razem,innym niestety za 5, ale dopóki starczy siły i pieniędzy to trzeba walczyć!!

Do góry